Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Презадовољна сам како изгледам": Тања Савић открила како је изгубила килограме, па додала - "Склона сам гојењу"

Певачица је објаснила шта јој је највише помогло да дође до жељене килаже

1664969993_tanja_savic_port_29092022_0011.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Певачица Тања Савић сада има 57 килограма и, како каже, презадовољна је што је успела да скине вишак на стомаку. Дијету је сама смислила и одмах је видела резултате:

- Кренула сам на детокс и требало је да пијем само сокиће од воћа и поврћа, али нисам могла да издржим, а да не ставим ништа од хране у уста. Цеђене сокове сам задржала за доручак, а одлучила сам да уз то имам мање, лагане оброке. Јела сам салате, пилетину, рибу... Наравно, све то без хлеба. Буквално сам преполовила количину хране коју сам уносила и то ми је брзо донело резултате - почела је да прича за "Информер".

Прочитајте још: Мислимо да су здраве, али ове намирнице могу допринети ГОЈЕЊУ: Због ових грешака многи не могу да смршају

Истиче да јој се вишак килограма највише лепи на стомаку, али да сада више тај проблем нема:

- Чим набацим које кило, одмах ми се повећа стомак и то ме нервира. Коначно сам успела да га скинем! Сада нигде немам вишак. Баш сам се стесала у том делу тела и презадовољна сам како изгледам. Склона сам гојењу, па морам с времена на време да регулишем исхрану, како бих одржавала витку линију - искрена је била Тања.

Прочитајте још: Да ли је здраво да једемо ОВСЕНУ КАШУ? У овоме грешимо

Током карантина који је трајао због пандемије коронавирусом, као и већина, набацила је килограме вишка:

- Тада сам се баш била убуцила, пошто нисам наступала, већ сам само седела код куће. Сметало ми је што сам се угојила, поготову када бих се погледала у огледало и видела да "кипи" на све стране. Чим сам кренула да наступам, смршала сам, а сада више немам ни сало на стомаку.

Не крије да се понекад  опусти, па поједе мало више:

- Мора човек некад себи да да одушка. Дешава ми се да клопам баш пред наступ, а то није баш паметно. Буду ми гладне очи, па се преједем и онда једва певам истиче за поменути медиј.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas