Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сузана Манчић открила тајну витке линије: Водитељка за месец дана смршала 11 КГ

Савет је добила од жене из Русије

1670419340_suzama-mancic-1.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Сузана Манчић важи са једну од највећих дама на нашој јавној сцени која очарава својом харизмом и осмехом. Мушкарци је већ деценијама стављају на водећих позицију листе наших најлепших жена, али као и скоро свака припадница лепшег пола, она није баш задовољна својим изгледом, односно, килажом.

Прочитајте још: Шта јести ноћу? 3 главна производа за КАСНУ УЖИНУ без последица по килограме

Иако је цео живот била на неким дијетама, коначно је пронашла трик који јој помаже да се реши вишка.

- Никада нећу заборавити. Била сам на једној свадби. Када сам видела фотографије, била сам тако бесна на себе. Ја сам поцепала све слике и хвала Богу да их немам - каже водитељка.

Некадашња Лото девојка истиче да се највиже угојила због стила живота Грка, јер они касно вечерају. Открива да је имала и до 89 килограма.

- Где су 89 килограма, ту су и 90 па и 100 - нашалила се тада на свој рачун.

Наглашава да је јој се вишак, посебно у менопаузи, највише таложио око стомака. Зато се окренула једној врсти кето дијете. Наиме, она се састојала од два прашкаста оброка и вечере која је била идеја ове лепотице.

- Вечера вам дође као награда. Пуна чинија микса зелене салате, комад рибе или бифтек - рекла је Сузана.Осим тога, свако јутро је пила часу топле лимунаде, али је пимењивала и једну необичну цаку коју је видела од Московљанки, јер је један период живела у Русији.

- Виђала сам Московљанке, дотеране иду улицом и једу краставац - открива.

Зашто су кисели краставци одлични савезници за постизање идеалне тежине?

Кисели краставци садрже велику количину воде, протеине, врло мало масноће и прехрамбена влакна. Исто тако, ова кисела салата богат је извор минерала, међу којима су и гвожђе, калијум, натријум и фосфор. Садрже и витамине, попут витамина Ц, А, Б6, Б12, рибофлавин, ниацин и тиамин.

Зато је и Сузана, било где налазила, за ужину јела киселе краставце. Ова намирница јој је, како каже, помогла да за месец дана смрша чак 11 кг, а потом, потпуно неосетно још четири, те овај трик не престаје да користи.

Прочитајте још: Данијела Димитровска открила шта једе у току дана: У четвртој деценији изгледа божанствено без гладовања (ВИДЕО)

"Процветала сам, брате мили! Не одустајте од жеље да смршате и не заваравајте се за тим да је "ваше време прошло". Е па није прошло, то сте ви на фотографијама од пре 20 година - поручила је Сузана Манчић.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas