Oglas
· · Komentari: 0

Suzana Mančić otkrila tajnu vitke linije: Voditeljka za mesec dana smršala 11 KG

Savet je dobila od žene iz Rusije

1670419340_suzama-mancic-1.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Suzana Mančić važi sa jednu od najvećih dama na našoj javnoj sceni koja očarava svojom harizmom i osmehom. Muškarci je već decenijama stavljaju na vodećih poziciju liste naših najlepših žena, ali kao i skoro svaka pripadnica lepšeg pola, ona nije baš zadovoljna svojim izgledom, odnosno, kilažom.

Pročitajte još: Šta jesti noću? 3 glavna proizvoda za KASNU UŽINU bez posledica po kilograme

Iako je ceo život bila na nekim dijetama, konačno je pronašla trik koji joj pomaže da se reši viška.

- Nikada neću zaboraviti. Bila sam na jednoj svadbi. Kada sam videla fotografije, bila sam tako besna na sebe. Ja sam pocepala sve slike i hvala Bogu da ih nemam - kaže voditeljka.

Nekadašnja Loto devojka ističe da se najviže ugojila zbog stila života Grka, jer oni kasno večeraju. Otkriva da je imala i do 89 kilograma.

- Gde su 89 kilograma, tu su i 90 pa i 100 - našalila se tada na svoj račun.

Naglašava da je joj se višak, posebno u menopauzi, najviše taložio oko stomaka. Zato se okrenula jednoj vrsti keto dijete. Naime, ona se sastojala od dva praškasta obroka i večere koja je bila ideja ove lepotice.

- Večera vam dođe kao nagrada. Puna činija miksa zelene salate, komad ribe ili biftek - rekla je Suzana.Osim toga, svako jutro je pila času tople limunade, ali je pimenjivala i jednu neobičnu caku koju je videla od Moskovljanki, jer je jedan period živela u Rusiji.

- Viđala sam Moskovljanke, doterane idu ulicom i jedu krastavac - otkriva.

Zašto su kiseli krastavci odlični saveznici za postizanje idealne težine?

Kiseli krastavci sadrže veliku količinu vode, proteine, vrlo malo masnoće i prehrambena vlakna. Isto tako, ova kisela salata bogat je izvor minerala, među kojima su i gvožđe, kalijum, natrijum i fosfor. Sadrže i vitamine, poput vitamina C, A, B6, B12, riboflavin, niacin i tiamin.

Zato je i Suzana, bilo gde nalazila, za užinu jela kisele krastavce. Ova namirnica joj je, kako kaže, pomogla da za mesec dana smrša čak 11 kg, a potom, potpuno neosetno još četiri, te ovaj trik ne prestaje da koristi.

Pročitajte još: Danijela Dimitrovska otkrila šta jede u toku dana: U četvrtoj deceniji izgleda božanstveno bez gladovanja (VIDEO)

"Procvetala sam, brate mili! Ne odustajte od želje da smršate i ne zavaravajte se za tim da je "vaše vreme prošlo". E pa nije prošlo, to ste vi na fotografijama od pre 20 godina - poručila je Suzana Mančić.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas