· · Komentari: 0

Danijela Dimitrovska otkrila šta jede u toku dana: U četvrtoj deceniji izgleda božanstveno bez gladovanja (VIDEO)

Otkrila je kako izgledaju njeni obroci u toku dana

1669277732_danijelad.png
Foto: Instagram/printscreen/danijeladimitrovska

Danijela Dimitrovska važi za jednu od najlepših i najzgodnijih manekenki. I u četvrtoj deceniji ima zanosnu figuru, pa je mnoge zanimalo kako se hrani.

Ona je u videu na svom TikTok profilu otkrila šta sve pojede u toku dana. Danijela dan uvek započinje čašom mlake vode sa malo limuna, a posle pola sata doručkuje avokado sa barenim jajima. Priznaje da kasno doručkuje i da joj je omiljena užina miks orašastih plodova. Naredni obrok uključuje supu i pastu sa rukolom.

Pročitajte još: Principi KETO DIJETE: Šta treba, a šta ne treba da se nađe na vašem tanjiru?

@danijeladimitrovska Pišite mi šta želite da vidite sledeće 🫶🏻 #fy #fyp #stajedemutokudana #srbija #srbijatiktok #balkan #balkantiktok ♬ Sunroof - Nicky Youre & dazy


Otkrila je za "Story" jednom prilikom da ne drži dijete, ali se trudi da joj obroci budu što zdraviji:

"Trudim se da jedem što zdravije, a to podrazumeva i broj obroka i njihov kvalitet. Naravno da ponekad zbog obaveza ne stižem to do kraja da sprovedem u delo, pa tada ne biram šta jedem. Imam četiri do pet obroka u toku dana, sa užinama. Moram da naglasim da sam hedonista i da nikada nisam bila na dijetama, ali je u mom slučaju "tajna" u tome da jedem gotovo sve, samo u manjim količinama".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.