· · Коментари: 0

Тежина се не враћа: Опра Винфри је помоћу овог јеловника смршала преко 20 килограма

Једна од најпознатијих америчких водитељки открила је дијету, помоћу које је изгубила 20 килограма

1665047432_opra-vinfri.jpg
Фото: Профимедиа

Славна водитељка често је истицала, да је одувек имала проблема са вишком килограма, као и да су разне дијете биле потпуно безуспешне.

Водитељка истиче да је њена намера увек била да смрша како би се увукла у одређену хаљину и како би изгледала лепо за одређени догађај. Међутим, како су се килограми увек враћали, схватила је да то није најбоље решење, те је одлучила да промени своју намеру и циљеве.

 

Једноставно је одлучила да буде здрава, емотивно, физички и духовно. Како каже, тада се променио процес и сврха њеног мршављења. Признаје да јој је било доста лакше јер је имала јасније намере.

Захваљујући новом приступу мршављењу који примењује од 2015. године, изгубила је 20 килограма. Оно што је добро у целој причи јесте да се килограми нису вратили, те је успела да задржи жељену тежину. Највећу улогу у успешном губитку килограма има њен разноврсни јеловник, који вам доносимо у наставку текста.

Најважнији је доручак

Доручак који се скоро сваки дан налази на водитељкином менију јесте: Сендвич са јајетом, авокадом, шунком и пардајзом на хлебу, од целовитих житарица, чај. Њчешће пије индијску варијанту чаја, који је обогаћен зачинима као што су цимет, ђумбир и карамфилић.

За ручак обично једе супу од пардајза и салату од кеља или тестенину са шкампима. Водитељка признаје да обожава супу, али да уз њу увек има неки додатак као што је кељ са додатком јабуке, сушених боровница, бадема, сира и дресинга на бази сенфа.

 

Једноставан ручак

Друга опција за ручак је тестенина са шкампима коју је једноставно припремити. У кувану тестенину додаје се мало маслиновог уља, соли, бибра, чешањ лука и 3 кашике рибаног сира. На крају се тестенини додају и гриловани шкампи, а по жељи се јело може допунити парадајзом и руколом.

 

За вечеру бира филе бакалара са махунаркама.

Укусна вечера

Ову укусну вечеру заиста је лако направити. Ако нисте љубитељ бакалара, можете га заменити другом рибом, а у обиљу разних махунарки сигурно ћете наћи нешто за себе. За вечеру волим јести рибу и поврће. Често попијем и чашу вина или неки коктел, истиче Опра.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.