Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВОЈНИЧКА ДИЈЕТА: Може вам помоћи да изгубите и до пет килограма за само три дана

Испробајте популарну методу мршављења

1678366316_foto-vojnicka-dijeta.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Војна дијета се махом користи за брзо губљење килограма. Од како је настала, још давне 2007. године, војничка дијета је већ годинама спас за све оне безбрижне људе који воле да једу и не размишљају о последицама, па се непосредно пред важан догађај хватају за главу, јер не могу ништа да обуку.

При самом сазнању да се војном дијетом за 3 дана може скинути и до 5 килограма, ући у панталоне и изгледати лепо на дан Д, многи људи се одлуче за ову дијету, јер им гори под ногама. Вероватно сте то и ви. Иако војну дијету не можемо уврстити у ред здравих дијета, искуства показују да и даље спада у топ 10 најпопуларнијих дијета. То је зато што даје брзе резултате, а не захтева скупе намирнице, суплементе, нити бројање калорија.

Толико је једноставна да све неопходне намирнице можете пронаћи чак и у оскудно опремљеној сеоској продавници. Међутим, врло је битно да се дијета ригорозно спроведе, јер чак и мала промена ове дијете може да вас доведе до лоших резултата, или никаквих резултата, пише дијета. нет.

Ево шта војна дијета захтева од вас и чега треба да се придржавате:

- Пратите дијету стриктно! Храните се само по плану! Намирнице из менија заједно раде да подстакну метаболизам, обезбеде енергију, помогну у осцилацијама шећера и започну процес сагоревања масти

- Нема паузе! Права војна дијета се држи три дана у континуитету.

- Измерите килограме првог дана ујутру и немојте да стајете на вагу до четвртог дана ујутру. Измерите и обиме. Ако добијете мишић, нећете бити лакши на ваги, али ћете изгубити обиме. Обими су важни како бисте остали фокусирани и позитивни. Килажа може непредвидљиво варирати. Имајте то на уму да се не бисте разочарали и обесхрабрили.

- Нема грицкања између оброка! Никада, али никада немојте остављати нешто за касније! Многи често праве ову грешку, у жељи да поделе оброк на више порција.

- Нема одлагања оброка! Следовани оброк поједите тачно када му је време. Праг толеранције је 10 минута.

- Оброке стално морате јести у исто време, чак иако нисте гладни у датом тренутку.

- Физичка активност може драстично побољшати резултате, па се зато и те како препоручује.

Колико се мршави и шта да очекујете

- За три дана губите и до 5 килограма. Неки људи кажу да су изгубили и више од тога, други мање. Сваки метаболизам је другачији!

- После три дана, једите као што иначе једете, али немојте претеривати!

- Многима је војна дијета постала омиљени начин за брзо скидање килограма, па јој прибегавају врло често. Немојте ићи из крајности у крајност, јер ћете довести до нежељених ефеката дијете. Ако желите да поновите војну дијету, храните се нормално најмање 4 дана пре почетка новог тродневног циклуса. Можете изгубити до 19 килограма за месец дана, ако стриктно пратите ове смернице.

Војна дијета план исхране и јеловник

Јеловник за први дан

Доручак: Шољица топлог напитка (кафа или чај), парче препеченог тост хлеба (интегрални је бољи), 2 кашичице кикирики путера и пола грепфрута

Ручак: Пола шоље туњевине, кришка тоста, кафа или чај.

Вечера: 80 грама било ког немасног меса или пилетине, шоља зелене бораније, пола банане, мала јабука и шоља сладоледа од ваниле.

Јеловник за други дан

Доручак: Јаје, пола банане, кришка тоста.

Ручак: Шоља свежег сира, тврдо кувано јаје и пет сланих крекера.

Вечера: Две виршле (без хлеба), шоља броколија, пола шоље рендане шаргарепе, пола банане, и пола шоље сладоледа од ваниле.

Јеловник за трећи дан

Доручак: Кафа или чај са једном до две кашичице заслађивача, пет сланих крекера, 26 грама сира и једна мања јабука.

Ручак: Тврдо кувано јаје и једна кришка тоста.

Вечера: Шоља туњевине, пола банане и једна шоља сладоледа од ваниле.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas