Дух Азије у вашој кухињи.
![1620381002_tofu-5321473_1920.jpg](/cache/images/6/6/b/f/6/66bf6f3cf0d9fae50560717291ffbd571b3b464a.jpg)
Састојци: 100 г димљеног тофуа, главица црног лука, један празилук, једна нарендана шаргарепа, пар листова купуса, 1 кашика соја соса, 1 кашичица карија, 1 кашичица млевеног ђумбира, 1 кашичица јабуковог сирћета.
Прочитајте још: Два рецепта за ХИПИ ТОРТИЉЕ од листова зелене салате - Пакетићи пуни витамина! (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)
Припрема: Тофу исеците на коцкице и пропржите на тигању 3-4 минута. Водите рачуна да се испржи са обе стране. У истом уљу пропржите шаргарепу, листове купуса, лук и празилук. Након пар минута додајте соја сос, кари, ђумбир и јабуково сирће.
Вратите тофу и пропржите све заједно још 3-4 минута. Слушите са пиринчем или нудлама.
Прочитајте још: Пикантни САЛСА СОС - једноставан, брз и јефтин умак! (РЕЦЕПТ/ФОТО)
Пријатно!
ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ