Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОДИГНИТЕ РУСКУ САЛАТУ НА ВИШИ НИВО: Савршена слана торту оставиће вас и ваше госте БЕЗ ДАХА (РЕЦЕПТ)

Доносимо рецепт за слану торту са руском салатом коју ћете лако и брзо направити.

1699621051_3691220_torta_ls.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

Са сланим тортама нећете погрешити, а ако желите да се разликује од других, онда изаберите овај рецепт. Уместо да се кромпир дода у руску салату од њега се прави декорација која чини ово предјело укуснијим.

 

Састојци:

1 конзерва кукуруза
250 г тврдог сира
2 шаргарепе
200 г грашка из конзерве
250 г шунке
100 г маслина
2-3 млада лука (само зелени део)
200 г киселе павлаке
200 г мајонеза

За пире кромпир:

1 кг кромпира
100 мл павлаке за кување
мајонез

 

Рецепт за слану торту са руском салатом:

Изрендајте шунку и сир, па додајте процеђени кукуруз, као и грашак који сте мало одледили. Добро промешајте, па додајте рендану шаргарепу, сецкану маслину и зелени део младог лука, а онда додајте и павлаку и мајонез. Све добро сједините. У калуп за хлеб, који сте обложили провидном фолијом, поређајте тост хлеб, па премажите дебелим слојем руске салате. Тако ређајте састојке док све не утроштите, а последњи ред нека буде тост хлеб. Покријте провидном фолијом, па ставите у фрижидер. За то време скувајте кромпир, па га испасирајте са павлаком за кување или путером, а онда додајте мало мајонеза и пасирајте док не постане кремста. Слану торту извадите из калупа, па је премажите пире кромпиром. Украсите слатну торту са руском салатом по жељи.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas