Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Рецепт за брз ДОРУЧАК од ког ће вам кренути вода на уста

Ова комбинација ће се допасти и пробирљивцима

1655808600_breakfast-3765559_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Започните дан здравим оброком са печуркама, печеним јајима и парадајзом. Јело са ниским садржајем масти и мало калорија, које је савршено за доручак током викенда. Бићете сити и задовољи, а овакав доручак вам не може донети вишак килограма. 

Прочитајте још: Домаће меке ПЕРЕЦЕ: Изненадите своје најближе овим једноставним пецивом (ВИДЕО)

Потребни састојци: 

3 веће печурке – по 50г –
1 кашикица уљане репице
1 чен белог лука исецкан
1 прстохват оригана
3 јајета
2 парадајза преполовљена
2 шаке руколе

Начин припреме: 

Загрејте рерну на 180Ц. Шампињоне премажите са мало уља и белог лука (ако користите). Ставите печурке у две врло подмазане ватросалне посуде, одоздо према горе, и лагано зачините бибером. Прелијте сецканим стабљикама и мајчином душицом, покријте фолијом и пеците 20 минута.
Уклоните фолију, додајте парадајз у посуду и пажљиво разбијте јаје на сваку од печурки. Зачините и додајте још мало мајчине душице, ако желите. Вратите у рерну 10-12 минута или док се јаја мало не стегну, а нека жуманца још увек теку. Прелијте руколом и једите директно из посуде. Пријатно, уживајте!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas