Коју храну не треба да држимо у фрижидеру? Биће мање укусна и брже ће да се поквари
Нец́е све остати дуго свеже, излажуц́и се ниским температурама.
Нец́е све остати дуго свеже, излажуц́и се ниским температурама.
Иако се све више промовише употреба сирове хране или минималног кувања намирница како би се из њих извукло што више нутријената, понекад је намирницу потребно скувати да би била здравија.
Краставци, парадајз, мирођија, со и бибер по укусу, мало биљног уља – једноставна, укусна и веома популарна салата већ неколико година изазива бројне контроверзе.
Тајна коју искусне домаћице одавно знају
Када је антиинфламаторна исхрана у питању, ево којим намирницама треба да дате предност.
Септембар је време када се у бројним кухињама припремају зимнице
Како може да погорша, тако нека храна може и да поправи стање коже
Препланули тен је често знак летњих дана проведених на сунцу и може додати здрав и блистав изглед сваком тену.
Најочигледнија разлика између парадајза и чери парадајза је у величина и облик. Ипак, кулинарски мајстори истичу да постоје суптилније разлике које наша непца осећају и тичу се текстуре и укуса....
Парадајз је веома важан извор калијума који губимо у току топлих летњих дана и када су врућине, зато је важно да се уврсти у исхрану у овом периоду.