Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КОРИСНО

Како се правилно чисте ЈАСТУЦИ и ТРИК како да проверите да ли је време за нови?

Наши јастуци за кревет најређе стижу на ред за прање.

1629362075_pillow-1890940_1920.jpg
ФОТО: Пиксабеј
Oglas

Јастуке треба прати најмање свака три месеца да бисте их ослободили ствари као што су ћелије коже, гриње, влага и уља за тело. Временом могу пожутети, и то је сасвим нормално. Овај корак-по-корак водич ће вам показати како лако очистити јастуке за кревет тако да се можете осећати добро где сваке ноћи одмарате главу.

Прочитајте још: Како да правилно стерилишете ТЕГЛЕ и ПОКЛОПЦЕ? Ево колико минута треба да буду у кључалој води!

Како се правилно перу јастуци?

Почните тако што ћете покренути машину за прање веша на најтоплијем подешавању и за велика оптерећења.

Савет
Да бисте видели да ли је време да замените креветне јастуке, преклопите их на пола. Кад их пустите, ако се врате у нормалу, задржите их. Ако остану склопљени, време је за улагање у нове јастуке.

Додајте детерџент за веш у текућу воду у машини за прање веша. Додајте оно што бисте обично користили за пуно веша.

Додајте 1/2 шоље соде у веш. Сода за прање ће вам помоћи да уклоните све мрље и избелите јастуке.

За свеж, опуштајући мирис, у прање додајте пет капи етеричних уља лаванде.

Ставите највише два јастука одједном у машину за прање веша након што додате детерџент и соду за прање.

 Након што се машина за прање веша зауставила, ставите јастуке у машину за сушење веша на ниску температуру током целог циклуса. Ово ће осушити и омекшати ваше јастуке и помоћи им да им врате првобитни облик.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas