Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Одлични савети за ПОДГРЕВАЊЕ КРОМПИРА: Ево како неће бити гњецав и безукусан

Никад их немојте загревати у микроталасној, тако ће увек добити ужегао укус.

1602417823_Depositphotos_193394426_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Пржени кромпир одличан је за брзински прилог ручку, а одговара уз готово свако јело.

Међутим, постоји један проблем - брзо постаје безукусан и гњецав. Након само једног дана изгуби своју познату хрскавост и укус. Иако подгревање остатака хране помаже у решавању тих проблема, важно је знати како правилно подгрејати кромпир.

Никад не користите микроталасну

Због неуједначености топлине већине микроталасних, подгрејан кромпир постаће гњецав. Такође, уље у којем се пржио кромпир током подгревања у микроталасној оставиће ужегао укус.

Прочитајте још: Кад ОТВОРИТЕ фрижидер УСТУКНЕТЕ? Зато не бацајте прочитане ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ!

Фото: Депозит

Користите шпорет

Испоставило се да је најбољи начин за подгревање кромпира подгревање на шпорету. Узмите велики тигањ, а затим ставите на умерену ватру. Мешајте све време, а када тигањ постане јако, јако врућ можете га померити са ватре.

Будући да је кромпир већ печен у уљу, не морате додати уље за поновно подгревање. Он ће сам испустити вишак који се скупио у њему.

Прочитајте још: Њега једу и они који не воле ниједан други: Ево зашто је добар ФЕТА СИР

Пазите такође и на то да се кромпири не додирују - храна се на тај начин пари, уместо да се пржи и не може се постићи хрскавост.

Једном када су готови, оцедите вишак масноће и уља у папирни убрус и додајте прстохват соли и бибера.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas