· · Коментари: 0
САВЕТИ

Трикови са лимуном који ће вам олакшати живот

Лимун је једна од најздравијих намирница и пожељно је имати га увек у кући

1625667044_limun.jpg
Фото: Пиxабаy

Поред тога што је изузетно здрав, лимун се може користити и за чишћење разних ствари у домаћинству. Помоћу ова четири трика олакшаћете много себи живот.

Прочитајте још: Ослобите се буђи у туш кабини помоћу једног састојка (ФОТО)

Направите коцкице леда

Једноставно направите коцкице леда од кришки лимуна користећи. Убаците их у калуп за лед или мафине и додајте воду, а затим ставите у замрзивач.

Очистите фрижидер

Уколико желите да се ослободите непријатног мириса из фрижидера, овај трик је идеалан. Потребно је само да натопите сунђер за судове лимуновим соком и једноставно га убаците у фрижитер. Кроз неколико сати бићете одушевљени резултатима.

Продужите рок трајања одређеним производима

Исцедите мало лимуновог сока на јабуке, кромпире, крушке, како би дуже остали свежи.

Прочитајте још: Комарци МРЗЕ овај мирис и беже од њега, а прави се лако

Очистите микроталасну рерну

Помешајте 1,5 шољицу воде са 3 кашике лимуновог сока, ставите смесу у микроталасну рерну и упалите је на 5 минута. Након тога једноставно обришите сву прљавштину.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.