· · Коментари: 0
ово има само у Јапану

Ствари које доказују да је ЈАПАН земља са ДРУГЕ ПЛАНЕТЕ! Тоалети су провидни, сладолед златан, а погледајте како изгледа храна у болницама! (ФОТО)

Караоке, Покемони и селфи штам су само неки изуми које је Јапан поклонио целом свету

1652170790_hiroshima-725801_640.jpg
Фото: Пиxабаy

Међутим, Јапан има доста тога да понуди што остатак света још видео није. Водимо вас кроз визуелно путовање у жељи да проширимо ваше знање о овој уникатној земљи. И зашто би дефинитивно бар једном у животу требало да је посетите. 

Прочитајте још: ЛАСТ МИНУТЕ АКЦИЈА - ПРАВА АТРАКЦИЈА У WАYОУТ-У

1. Храна у болницама изгледа боље него храна у неким хотелима 

2. Кока кола је провидна!

3. Сладолед са златном фолијом 

4. Аутомати за храну су на сваком ћошку. На њима можете наћи целе оброке - од рибље чорбе до десерта!

- Отприлике у Јапану постоји 1 аутомат на 35 становника. 

5. У парку су провидни тоалети који се замагљују када се закључају

Ово је пракса коју је Јапан скоро увео, ради бољег одржавања хигијене јавних тоалета.

6. Чизкејк дугиних боја 

7. Јелени у парку се поклањају у знак захвалности када им дате храну 

8. Ако воз закасни кондуктер се сваком путнику извињава на кашњењу и уручен вам је "сертификат" за кашњење

- У Јапану је тачност врло битна. Возови ретко касне, а ако се то догоди, добићете сертификат о кашњењу који можете показати надређенима уколико касните на посао. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.