· · Komentari: 0
ovo ima samo u Japanu

Stvari koje dokazuju da je JAPAN zemlja sa DRUGE PLANETE! Toaleti su providni, sladoled zlatan, a pogledajte kako izgleda hrana u bolnicama! (FOTO)

Karaoke, Pokemoni i selfi štam su samo neki izumi koje je Japan poklonio celom svetu

1652170790_hiroshima-725801_640.jpg
Foto: Pixabay

Međutim, Japan ima dosta toga da ponudi što ostatak sveta još video nije. Vodimo vas kroz vizuelno putovanje u želji da proširimo vaše znanje o ovoj unikatnoj zemlji. I zašto bi definitivno bar jednom u životu trebalo da je posetite. 

Pročitajte još: LAST MINUTE AKCIJA - PRAVA ATRAKCIJA U WAYOUT-U

1. Hrana u bolnicama izgleda bolje nego hrana u nekim hotelima 

2. Koka kola je providna!

3. Sladoled sa zlatnom folijom 

4. Automati za hranu su na svakom ćošku. Na njima možete naći cele obroke - od riblje čorbe do deserta!

- Otprilike u Japanu postoji 1 automat na 35 stanovnika. 

5. U parku su providni toaleti koji se zamagljuju kada se zaključaju

Ovo je praksa koju je Japan skoro uveo, radi boljeg održavanja higijene javnih toaleta.

6. Čizkejk duginih boja 

7. Jeleni u parku se poklanjaju u znak zahvalnosti kada im date hranu 

8. Ako voz zakasni kondukter se svakom putniku izvinjava na kašnjenju i uručen vam je "sertifikat" za kašnjenje

- U Japanu je tačnost vrlo bitna. Vozovi retko kasne, a ako se to dogodi, dobićete sertifikat o kašnjenju koji možete pokazati nadređenima ukoliko kasnite na posao. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.