Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОДМОР

Бока Которска нуди само најбоље: Хотел ДЕЛФИН БИЈЕЛА 4* од 309€ за 7 полупансиона

Црна Гора обилује квалтетним хотелима широм приморја, а посебно је велики избор овог лета. Зато за вас издвајамо један од траженијих у Боки Которској.

1626685079_naslovna-Bijel.png
Фото: Травелланд
Oglas

У Боки Которској се налазе места за свачији укус и џеп. Које год место да изаберете проналазите неке занимљивости и природне лепоте. Када је реч о хотелском смештају, агенција “Травелланд” их има широм залива.

Са сопственом плажом и погледом на Бококоторски залив од којег застаје дах, хотел ДЕЛФИН БИЈЕЛА 4* представља одличан избор за одмор. Модерно опремљене и комфорне собе, базен и салон лепоте, као и мини клуб за најмлађе, учиниће боравак изузетно пријатним. Налази се у мирном, рибарском месту Бијела (општина Херцег Нови), поред мора и сопствене плаже.

Фото: Травелланд

Хотел Делфин садржи собе и апартмане, које карактерише дизајн у медитеранском стилу. Већина соба има поглед на Бококоторски залив, који спаја кристално чисто море са планинама богатим растињем зеленим током целе године. За породице и пријатеље који путују заједно, хотел нуди трокреветне, четворокреветне собе, апартмане и спојене собе. Све смештајне јединице су климатизоване и имају мини бар, Сат ТВ, интернет, купатило са феном, а већина терасу и поглед према мору.
Плажа је шљунковита и бетонска и налази се испред самог хотела. За госте хотела плажни мобилијар је укључен у цену. Услуга је полупансионска, а најнижа цена у сезони је 309 евра за 7 ноћења, тј 439 евра за 10 ноћења.

Фото: Травелланд

Можете резервисати своја места већ од 21.07. (499 евра за 10 ноћи).
Остали термини боравка на 7 и 10 ноћења током сезоне су: 24, 26, 31. јул / 05, 07, 10, 14, 15, 20, 21, 25, 28, 30. август / 04, 09, 11. септембар.

Детаљније о свим хотелима у Црној Гори, али и у Грчкој, Турској, Египту, се можете распитати и резервисати неки од њих на адреси Добрачина 43 у Београду. Агенција “Травелланд” отвара своја врата сваког радног дана од 9-20х, суботом од 9-16х, али и недељом од 10 до 17 часова. За најактуелније понуде и важне информације, агенцију можете запратити и на друштвеним мрежама Фацебоок и Инстаграм.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas