Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

ХУРГАДА И ДУБАИ ИЗ ПРВЕ РУКЕ У ОКТОБРУ, НОВЕМБРУ И ДЕЦЕМБРУ

WАYОУТ АГЕНЦИЈА - ЗАХВАЉУЈЋИ ПУТНИЦИМА, ПОНОСНИ ТУРОПЕРАТОР БР. 1 ПО БРОЈУ ПУТНИКА ЗА ЕГИПАТ И ДУБАИ

1634018687_slika6-hrg.jpg
Фото: Wаyоут
Oglas

Ако се питате због чега је путовање у Хургаду и Дубаи преко Wаyоут агенције дефинитивно најсигурније ове године, то је пре свега из разлога што Wаyоут агенција има највећу понуду хотела са најповољнијим ценама, а уз све то, ексклузивно у Wаyоуту, сви путници у цену аранжмана имају укључену полису путног здравственог осигурања које покрива и лечење Цовид-19 и полису отказа аранжмана у случају непредвиђених здравствених околности, а све то у сарадњи са дугогодишњим партнерима из компаније Дунав осигурање.

Користимо ову прилику да изразимо велику захвалност националној авио компанији Аир Сербиа на беспрекорној сарадњи која је ове године започела још у априлу, а поносни смо што се чартер летови ка Хургади и обали Црвеног мора и даље обављају у октобру, а план је да се чартер летови обављају и током новембра због изузетно велике заинтересованости путника за најтоплију јесењу дестинацију.

Такође, иако смо већ поменули, национална осигуравајућа кућа Дунав осигурање од нас заслужује огромну захвалност и велику похвалу за исказани професионализам већ 5 година уназад, а посебно за период од почетка пандемије јер су учинила да се путници Wаyоут агенције осећају сигурно, како пре путовања због полисе осигурања од отказа аранжмана, тако и на самом путовању због полисе међународног путног здравственог осигурања које покрива и лечење ЦОВИД-19 на дестинацији.

Уколико још увек нисте стигли да резервишете своје путовање, без много размишљања, дефинитвно, најсигурнији и најповољнији избор ове јесени је Хургада и одмор на прелепим плажама Црвеног мора, а за све оне који би да што пре побегну од свакодневних обавеза, спремили смо неодољиву ЛАСТ МИНУТЕ која се односи на последња места, како у авионима, тако и у хотелима за поласке у октобру, као и СПЕЦИЈАЛНУ ПОНУДУ за поласке у новембру.

ЛАСТ МИНУТЕ понуда за Хургаду је састављена од најтраженијих хотела са невероватно повољним ценама, најповољнијим до сада и препоручујемо путницима да искористе ову неодољиву понуду и отпутују на своје дуго чекано путовање и побегну од јесењих дана на увек сунчану дестинацију каква је Хургада, где ће их дочекати надалеко позната египатска гостољубивост и веома квалитетни хотели.

Фото: Wаyоут

Нова ера у туризму је почела и време је да се путници навикну на чињеницу да је у Хургади и Дубаију сунчано и топло време током свих 12 месеци. Није летња сезона само док траје школски распуст, већ у Хургади и Дубаију тек предстоје најлепши месеци за одмор и сунчање.

Такође, нашу понуду смо обогатили додатним хотелима у Хургади због велике заинтересованости путника за разним типовима одмора, тако смо спремили и хотеле са лепим плажама, хотеле са добрим проводом, хотеле који се налазе у близини коралних гребена за љубитеље роњења, као и адулт онлy хотеле који су предвиђени за оне који желе да побегну од буке и искористе свој одмор за потпуно опуштање и релаксацију.

Фото: Wаyоут

Пошто лето у Хургади траје током целе године, за све путнике смо спремили врелу летњу распродају за најсигурније јесење путовање, а која обухвата тоталну распродају за поласке у септембру и октобру, као и Ултра Фирст Минуте понуду за поласке у новембру и децембру, са најповољнијим ценама аранжмана до сада и са највећим избором хотела на тржишту. Обзиром на то да ће Хургада и у наредним месецима бити једна од главних светских туристичких дестинација, свима препоручујемо да се што пре одлуче за жељени термин и жељени хотел, како би свој аранжман букирали пре путника из осталих европских земаља као што су Немачка, Румунија, Чешка, Пољска, Украјина, Русија, а све то за само 199еур по резервацији, док је остатак аранзмана потребно исплатити 15 дана пре путовања...

Фото: Wаyоут

Посебно је битно истаћи, да иако поједине европске земље стављају Републику Србију на црвену листу када је реч о корона протоколима, док неке најављују затварања, Египат и Хургада, и Уједињени Арапски Емирати, а посебно Дубаи, раширених руку дочекују госте из целе Европе, тако и из Србије, а још један разлог да се одлучите за путовање у Хургаду у септембру, октобру и током остатка јесени и зиме је и та што је Египат признао вакцинацију, самим тим сви вакцинисани путници могу на своје путовање да крену без негативног ПЦР теста, а уколико нисте вакцинисани, ПЦР тестирање можете обавити у Србији или при слетању у Хургаду по цени од 30$, као што су путници већ навикли. Самим тим, због повећане тражње, очекују се и поскупљења хотела, што је такође знак да је право време за одлуку о вашем следећем путовању.

Велико нам је задовољство да путницима који желе да путују у најлепшем периоду у Хургади, у септембру и октобру, препоручимо новоотверни хотел Солyмар Сома Беацх 4*Луx, који се налази у заливу Сома Баy, између познатих хотела Цариббеан Wорлд Ресорт и Сентидо Палм Роyале, са фантастичном плажом и врхунском услугом и храном, а агенција Wаyоут за овај хотел има ексклузивно право продаје на српском тржишту.

Фото: Wаyоут

Из наше понуде, такође бисмо посебно издвојили хотеле као што су један од најлуксузнијих хотела у Хургади Сунрисе Црyстал Баy 5*Луx, адулт онлy хотел у самом центру Хургаде Сунрисе Холидаyс 5*,  један од најпознатијих хотела у Хургади  Сунрисе Селецт Гарден Беацх 5* и Сунрисе Мамлоук Палаце 5*Луx, хотели који се налазе у самом центру Хургаде, на познатом шеталишту Сакала -  Белла Виста Ресорт 4* и  Ле Пацха Беацх Ресорт 4*, хотел који је међу бест буy изборима Мерцуре Хотел Хургхада 4*Луx, као и АМЦ Роyал 5* и Палм Беацх Хотел 4*, један од најпопуларнијих хотела на нашем тржишту Лонг Беацх Ресорт 4*  са одличном оценом 8.6 на Боокинг.цом, хотел са најбољом позицијом у Хургади у самом центру, на шеталишту Мемша Марлин Инн Беацх Ресорт 4* и Синдбад Цлуб Аqуа Хотел 4*Луx са специјалним ценама за септембар и октобар, као и хотел који је по искуствима путника један од омиљених, а то је Олд Палаце Сахл Хасхеесх 5* , са фантастичном плажом и одличном услугом. Такође, време је да посебно истакнемо и новоотворен хотел са 5* и верујемо будући БЕСТ БУY хотел, Беллагио Беацх Ресорт 5*.

За најлепши доживљај Хургаде, препоручујемо путницима да ово летовалиште посете у септембру, октобру или новембру, у периоду који важи за најлепши у години када су температуре у питању. Свакако, свима прија да побегну од сивих јесењих дана, а обала Црвеног мора и сунчани дани у Хургади су савршен избор.

Фото: Wаyоут

Један од показатеља да је Хургада једна од најсигурнијих туристичких дестинација, као и искуства путника који су прошле године, у време пандемије путовали у Египат, јесте то да су поједини хотели већ изашли са понудом за поласке у децембру, јануару и фебруару, а ми смо за све наше путнике издвојили најтраженије хотеле по специјалним Фирст Минуте ценама, а обзиром да је тражња за путовањима у Хургаду огромна, саветујемо да на време резервишете своје место и без стреса сачекате своје јесење путовање у новембру или децембру са најповољнијим ценама.

Као што сте навикли претходне јесени и зиме, уз неизбежан одмор на дивним плажама Арабијског залива, препоручујемо путовање у Дубаи у октобру по никад повољнијим ЛАСТ МИНУТЕ ценама. За наше путнике смо издвојили неке од најпопуларнијих хотела са најприступачнијим ценама, а Дубаи свакако важи за једну од најсигурнијих и најорганизованијих дестинација које су се међу првима опоравиле и наставиле нормално функционисање након пандемије, а ако сте навикли да своје путовање у Дубаи резервишете преко туристичких портала, проверите наше пакет аранжмане који укључују авио карте, трансфере на дестинацији, смештај у врхунским хотелима, као и услуге лиценцираног водича на српском језику и уверите се у то да су наше цене најповољније уз максимално квалитетну услугу.

Обзиром на то да је у Дубаију 01. октобра почео највећи светски сајам ЕXПО 2020 који ће трајати 6 месеци, у Wаyоут понуди можете наћи и поласке у новембру и децембру ове године, а ускоро се очекује понуда за поласке у јануару и фебруару, као и пролећне поласке у марту и априлу наредне године.

Фото: Wаyоут

Из наше понуде бисмо посебно издвојили хотеле као што су један од најпознатијих хотела у Дубаи Марини међу нашим путницима Сигнатуре Дубаи Марина 4* и Марина Бyблос 4* који су идеално позиционирани за љубитеље цитy-бреак-а који желе да им плажа буде надохват руке. Такође, као хотеле за одмор на прелепим плажама, издвојили бисмо Алофт Палм Јумеирах 5*Роyал Централ Тхе Палм 5*, као и хотел у самом срцу омиљене шеталишне зоне у Дубаију ЈБР, а то је Рамада Хотел бy Wyндхам ЈБР 4*Луx. За оне који желе да отпутују у Дубаи због шопинга, издвојили бисмо хотеле који се налазе на пешачкој удаљености од најпознатијих светских тржних центара, Мена Плаза Ал Барсха 4* и Медиа Ротана 5* поред Малл оф Тхе Емиратес и Росе Раyхаан бy Ротана 4* и ВОЦО Дубаи 5* који су удаљени свега 1 метро станицу од највецег тржног центра на свету Дубаи Малл и највише зграде на свету Бурј Кхалифа-е.

Фото: Wаyоут

Овим путем желимо да изразимо велику захвалност свим путницима и да се извинимо свима због тога што не можете понекад да нас добијете путем телефона услед велике гужве и великог броја захтева, а не заборавимо да морамо да поштујемо епидемиолошке мере и због ограниченог броја људи које можемо примити у пословницу се може десити да путници понекад морају сачекати ред испред агенције.

Због тога позивамо све заинтересоване путнике да користе нашу онлине платформу за резервације и путем сајта www.wаyоут.рс или путем маил адресе оффице@wаyоут.цо.рс резервишу своје путовање из снова.

Фото: Wаyоут

На крају, напомињемо да све актуелности везане за аранжмане агенције Wаyоут можете испратити и путем наше Фацебоок и Инстаграм странице, стога вас позивамо да их запратите, а тамо вас чека мноштво занимљивог садржаја

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas