Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОДМОР

ХУРГАДА ИЛИ КИПАР са Wayout-ом - Дефинитивно прави избор и најбољи однос цене и квалитета (ФОТО)

Време је да одлучите где ћете на одмор овог лета

1653638578_slika01.jpg
Фото: Wаyоут
Oglas

Право лето у Хургади почиње у мају, а због веома великог интересовања, Wаyоут агенција је обезбедила додатне капацитете у најтраженијим хотелима и у авионима, а посебно издвајамо неодољиву Ultra Last Minute Ласт понуду за путовања у мају и у првој половини јуна, као и Летњу шок акцију за путовања у другој половини јуна, јулу и августу.
 

Фото: Wаyоут
 
Као одличну препоруку за породице са децом, препоручили бисмо хотеле Solymar Soma Beach са једном од најлепших плажи у Хургади, као и New Eagles Aqua Park, затим и новоотворени Aqua Mondo Abu Soma који има одличне коментаре колега са дестинације, затим најпродаванији хотел ове сезоне Long Beach Resort у коме двоје деце до 14 година не плаћају смештај,  као и неки од најтраженијих породичних хотела из Сунрисе ланца, из кога бисмо посебно издвојили и један од најлуксузнијих хотела у Хургади -  Sunrise Crystal Bay, са оценом на Боокинг.цом 9.1, као и Sunrise Holidays у самом срцу шеталишне зоне. Наравно, за оне љубитеље центра града, чувеног шеталишта Сакала, издвојили бисмо хотеле Bella Vista, New Eagles Aqua Park Resort i La Rosa Waves. Такође, из понуде издвајамо и хотел Sunny Days Resort као неке од најпопуларнијих хотела на нашем тржишту.
 
Наравно, једно од најлепших периода у години за путовање у Египат јесте у мају и јуну, а за све наше путнике припремили смо мноштво ексклузивних и веома атрактивних понуда за различите укусе, како би свако од путника мога да изабере прави хотел за своје дуго очекивано летовање.
 
Такође бисмо посебно издвојили тек реновирани и ребрендирани хотел за који Wаyоут агенција има ексклузивно право продаје за цео регион Protels Grand Seas Resort  са једном од најлепших и најдужих плажа у Хургади, као и неке од најпопуларнијих хотела на нашем тржишту као што Sea Gull, или неки од чувених хотела из Sunrise ланца хотела као што су Sunrise Aqua Joy који је прилагођен породицама са децом на самом шеталишту Мемша, а на крају бисмо издвојили и један од најбољих хотела у Хургади са по многим мишљењима најлепшом плажом у Хургади - Sunrise Romance.  Хургада и Египат нису само летовање и купање у мору, већ и  фантастична алл инцлусиве услуга, богат ноћни живот, сунчање током целог одмора, сјајни хотелски аqуа паркови за децу и базени који се греју у току зимских месеци, одласци на незаборавне излете у Луксор, Каиро, пустињски Сафари и још много, много тога, а уз потврду о вакцинацији или уз негативан антигенски или ПЦР тест, на своје путовање у Хургаду можете отпутовати без стреса и додатних трошкова.
 
За све љубитеље луксуза, издвојили бисмо хотеле Sentido Palm Royale 5*Lux  са једном од најлепших плажа у Хургади, затим Hilton Hurghada Plaza 5*Lux, који је као створен за хедонисте и у ком све собе имају поглед на море, као и JAZ Aqua Marine који своје госте никада не оставља равнодушним својим квалитетом и услугом.

Наравно, период у јулу и августу је најфреквентнији када су у питању годишњи одмор, а за све наше путнике, у сарадњи са најпопуларнијим хотелима на нашем тржишту, а посебно бисмо издвојили хотеле који имају гратис смештај за двоје деце до 14 година, а то су Sunny Days Resort, New Eagles Aqua Park, Long Beach Resort, Bella Vista, La Rosa Waves, AMC Royal.

LONG BEACH RESORT HURGHADA 4*Lux
 

Фото: Wаyоут

Идеалан хотел за парове и породични одмор је Long Beach Resort у Хургади. Смештен на обали Црвеног мора, хотел Хургхада Лонг Беацх Ресорт има 1.100 метара приватне плаже са златним песком. Уживајте у шест фантастичних базена, 12 барова и четири ресторана. Хотел се налази на мање од 14 км. од аеродрома, нуди паровима и породицама обиље могућности, као и да се једноставно опусте и уживају на сунцу.

Комбинујте сунце и сурфовање у Лонг Беацх Ресорту. Хотелска приватна плажа окружена Црвеним морем нуди спортове на води, укључујући роњење. Гости се могу опустити се у СПА центру, као и да се почастите у једном од 3 а-ла-царте ресторана. Хотел Хургхада Лонг Беацх Ресорт један је од најпродаванијих хотела Wаyоут агенције са одличним рецензијама путника и хотел у који се многи путници радо враћају.
 
PROTELS GRAND SEAS RESORT 4*Lux
 

Фото: Wаyоут

Протелс Гранд Сеас Ресорт у Хургади има 226 соба, распоређених на 2 спрата. Хотел има фантастичну, дугацчку, приватну плажу где се гости могу опустити уз звук таласа Црвеног мора. Да би ваш боравак био удобнији, на располагању су вам клима уређај, фризер, мини маркет, лоби, продавнице. Особље овог хотела на  говори немачки, руски, енглески, француски и арапски. На располагању је игралиште за децу као и новоотворени аqуа парк за све узрасте. Хотел има базен са слатком водом са интегрисаним базеном за децу. Освежавајуц́а пиц́а се нуде у бару поред базена. Сунцобрани и лежаљке су бесплатни на плажи и на базену. Хотел је надомак такси станице, као и недалеко од познатог шопинг центра Сензо Малл.

Wаyоут агенција има ексклузивно право продаје за овај фантастичан хотел, а улазак у хотел је дозвољен само путницима са оригиналним ваучером туристичке агенције Wаyоут.

AQUA MONDO ABU SOMA 5*
 

Фото: Wаyоут

Представљамо вам нови хотел из наше понуде, отворен 2022. године.  Налази се у Сома заливу, познатом по најлепшим плажама, миру и тишини. Од Сафаге је удаљен 8км, док је од аеродрома удаљен око 40км.  Хотел поседује 309 смештајних јединица и свака поседује балкон/терасу, клима уређај, САТ ЛЦД ТВ, сеф, фен за косу и кетлер. Гостима је на располагању четири базена, неколико барова и ресторана.
Хотел је прилагођен најмлађима и за њих је на располагању аqуа парк и игралиште. Поред главног ресторана где се служе доручак, ручак и вечера, у склопу хотела налази се и неколико а ла царте ресторана: Азијски, Либански и Италијански. Сваки од ових ресторана гостима је на располагању једном у току боравка бесплатно.  Хотел има своју плажу, са постепеним уласком у воду. На плажи могу бесплатно да се користе сунцобрани и лежаљке.

HILTON HURGHADA PLAZA 5*Lux

Фото: Wаyоут
 
С погледом на Црвено море, овај луксузни хотел нуди поглед који одузима дах. Смештен на приватној плажи, хотел је удаљен само три минута од центра Хургаде у Египту, а међународни аеродром Хургада удаљен је само 15 минута. Гости ц́е бити одушевљени погледом на море из свих соба и апартмана овог хотела на обали мора. Од оброка на плажи до романтичних оброка уз свец́е, хотел нуди широк избор за све прилике. Штавише, посетиоци се могу освежити поред базена уз обилне грицкалице или се препустити гурманској кухињи док гледају преко Црвеног мора. Такође је могуц́е вежбати у теретани и уронити у отворени базен. За оне који то више воле, могу остати активни уз игру тениса, сквоша или одбојке на песку или се једноставно опустити у сауни и хидромасажном базену или уз масажу у спа центру.

Фото: Wаyоут

Дефинитивно једна од нових омиљених летњих дестинација наших туриста јесте Кипар. Сунчано и топло време, прелепе плаже, фантастично море, одлична услуга и квалитетни хотели, у комбинацији са никад повољнијим аранжманима за најтраженији период путовања у јуну, јулу и августу, навело је путнике да се одлуче за путовање на ово прелепо острво. А ако сте навикли да своје путовање на Кипар користите туристичке онлине портале, немојте да вам буде тешко да проверите Wаyоут цене аранжмана, уверићете се да не постоји повољнија, а квалитетнија понуда на тржишту, а уколико нађете јефтинији аранжман него у нашој агенцији, вратићемо разлику.

Такође, желимо са свима да поделимо веома лепу вест, а то је да је Кипар максимално релаксирао ЦОВИД протоколе за улазак у земљу, самим тим, вакцинисани путници, као и путници који имају потврду да су прележали ЦОВИД не старију од 180 дана, могу са важећим потврдама да уђу на територију Републике Кипар. Невакцинисаним путницима за улазак на Кипар довољан је негативан брзи антигенски тест не старији од 24 сата пре предвиђеног полетања авиона.

Фото: Wаyоут

Не пропустите Ласт минуте понуду за поласке у јуну, као и Фирст Минуте понуду за јул и август која се састоји се од мешавине најтраженијих, најквалитетнијих и најбоље оцењених хотела на Кипру, а све то уз спектакуларно повољне цене, слободно можемо рећи и најповољније до сад. Од хотела за овај период бисмо издвојили хотеле у Аја Напи који се налазе на одличним локацијама близу плажа и самог шеталишта, а то су  Пиерре Анне Хотел и Тасиа Марис Беацх који се налази уз обалу, и Федраниа Гарденс, а свега неколико минута хода од самог центра Аја Напе, као и Абацус Суитес, луксузни боутиqуе хотел такође недалеко од плаже и центра свих збивања у Аја Напи. Свакако, не смемо заборавити породични хотел Цаллисто Холидаy Виллаге са промоцијом која подразумева да двоје деце до 14 година не плаћају смештај као и један од најлуксузнијих хотела у Аја Напи Адамс Беацх, који у Супериор соби може сместити двоје деце до 13 година која плаћају само авио карту, као и хотел Цхристофиниа Хотел који се налази свега 200 метара удаљен од Нисси плаже.

ЦХРYСОМАРЕ БЕАЦХ ХОТЕЛ & РЕСОРТ 5*

Фото: Wаyоут

Овај луксузни хотел је на фантастичној локацији уз плажу са погледом на Средоземно море. Налази се на чувеној златној сунчаној плажи Ватхиа Гониа и са лаким приступом локалним баровима, ресторанима, тавернама и продавницама. Хотел се налази у пространим, добро негованим, уређеним вртовима од 54000 квадратних метара. Делукс хотел са 5* нуди својим гостима савремене луксузне супериор собе, породичне собе и апартмане. Модеран и простран ентеријер, као и модерни садржаји, обележиће ваш луксузни боравак у овом сјајном хотелу. Нудец́и комбинацију висококвалитетних услуга и истинског кипарског гостопримства, ново луксузно одмаралиште биц́е ваш сан за све  госте свих узраста. Широк избор садржаја и услуга чини овај хотел идеалним за породице и парове који траже врхунску локацију, савремени смештај, укусну кухињу, спорт и забаву, мир и опуштање. Уживајте у овом ексклузивном Wаyоут клуб хотелу за посевне тренутке на величанственом месту поред медитеранског мора за јединствено искуство летовања.
 
 БЛУЕ ХАРБОУР БОУТИQУЕ ХОТЕЛ

Фото: Wаyоут
 
Хотел Блуе Харбоур Боутиqуе налази се у Аја Напи, на 300 метара од Манастира Аја Напа. Аква-парк WатерWорлд Аyиа Напа удаљен је 5 км од објекта. Плажа и део око луке налазе се на само 50 метара од објекта Блуе Харбоур. Све собе у хотелу Блуе Харбоур имају простор за седење и излазе на балкон или терасу. Такође садрже флат-сцреен ТВ, фрижидер, кувало и сопствено купатило. Поједине смештајне јединице подељене су на 2 спрата са металним степеништем. Клима-уређај и WиФи су обезбеђени. До разноврсних ресторана и места за забаву може се стићи за неколико минута хода. Музеј мора (Тхаласса Мусеум) удаљен је 200 метара од објекта Блуе Харбоур Боутиqуе.
 
ЦХРИСТОФИНИА ХОТЕЛ 4*

Фото: Wаyоут
 
Хотел Цхристофиниа се налази у најпопуларнијем, космополитском летовалишту Аја Напа и на свега неколико минута хода од чувене плаже Нисси Беацх. Хотел је веома миран и окружен је прелепим, пространим вртовима и врхунским базеном. Породице и парови могу да се расхладе у огромном базену у облику лагуне, у ком се налази одлично опремљени бар. Гостима хотела на располагању је и дечији базен. Плажа Нисси Беацх је једна од најпознатијих плажа на Кипру која је награђена Плавом заставом и налази се одмах иза угла. Удаљен је 3 километра од ужурбаног центра летовалишта и на 200 метара од улице пуне барова, ресторана и продавница. Све наведено се налази на пешачкој удаљености од хотела. Цхристофиниа је идеалан избор за савршен и незабораван одмор у тихом и мирном крају Аја Напе.
 
Гаиа Сун Н Блуе 4*

Фото: Wаyоут
 
Овај хотел је удаљен 2 мин хода од плаже. Бутик хотел Сун Н Блуе нуди смештај у месту Аја Напа, на 800 метара од манастира Аја Напа и нуди бесплатан приступ бежичном интернету као и ресторан. Објекат поседује отворени базен и спа центар. Гости могу уживати у оброцима у ресторану или попити пиће у бару. Приватни паркинг у оквиру објекта може бесплатно да се користи. Собе су опремљене ТВ-ом са сателитским каналима. Такође имају сопствено купатило са тушем. Додатне погодности обухватају бесплатан тоалетни прибор и фен за косу.
У хотелу је доступна услуга изнајмљивања бицикала и аутомобила. Водени парк WатерWорлд Аија Напа се налази на 6 км од бутик хотела Сун Н Блуе, а музеј Таласа на 500 метара од објекта. Најближи аеродром је међународни аеродром Ларанка, удаљен 37 км од бутик хотела Сун Н Блуе.
 
ФЕДРАНИА ГАРДЕНС АYИА НАПА 2*Луx (WАYОУТ ПРОЦЕНА 3*Луx)

Фото: Wаyоут
 
Хотел Федраниа Гарденс се налази у центру, а у исто време у мирном делу Аја Напе, на свега 400 метара удаљености од најближе плаже. Овај хотел који има одличне рецензије има отворени базен и бесплатан приватни паркинг. Овај породични смештај се налази на само 20 минута хода од самог центра града. Недалеко од хотела Федраниа Гарденс се налази одличан аqуа парк за све узрасте. Хотел се налази на малој удаљености од плаже Нисси Беацх. ЛЦД ТВ, бесплатан бежични интернет и клима уређај су укључени у климатизоване собе. Гости такође могу користити фен за косу и каду.

Хотел свиојим гостима нуди енглески доручак сваког дана у ресторану, као и вечеру током целог лета, обзиром на то да Wаyоут агенција има ексклузивну понуду смештаја на бази полупансиона по цени ноћења са доручком. Ресторан Федра је идеално место за уживање у блискоисточној кухињи. Снек бар на лицу места има пространу терасу где се гости хотела могу опустити у било које доба дана. Најближа аутобуска станица је Нисси Авенуе 3, удаљена свега 250 метара. Гостима са децом је на располагању игралиште, посебан мени и дечији мени.

Позивамо све заинтересоване путнике да користе нашу онлине платформу за резервације и путем сајта www.wаyоут.рс или путем маил адресе оффице@wаyоут.цо.рс резервишу своје путовање из снова.

Фото: Wаyоут

На крају, напомињемо да све актуелности везане за аранжмане агенције Wаyоут можете испратити и путем наше Фацебоок  и Инстаграм странице, а тамо вас чека и мноштво занимљивог садржаја.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas