Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОДМОР

И даље нисте резервисали летовање? Хургада са WАYОУТ-ОМ по ЛАСТ МИНУТЕ ценама у јулу је дефинитивно прави и најповољнији избор

Велико нам је задовољство да коначно можемо да кажемо да се од 17.06.2022.год. укидају сви ЦОВИД протоколи за улазак у Републику Египат, самим тим, сви путници могу путовати у Египат без било каквих ЦОВИД тестова или сертификата

1655981819_slika01.jpg
Фото: Wаyоут
Oglas

Када је проблем тестова и услова за улазак у Египат решен, време је да без стреса одаберете хотел по вашем укусу и препустите се планирању свог дуго чеканог одмора. За све путнике који желе да у јулу проведу свој одмор у Хургади, припремили смо фантастичну Ласт минуте акцију за поласке у првој половини јула, као и Летњу шок акцију за све поласке у другој половини јула и августу. Наравно, као што сте навикли од Wаyоут агенције, у понуди се налази највећи избор хотела за свачији укус и свачији џеп и укључује велики број најпопуларнијих и најквалитетнијих хотела у Хургади. Наравно, све то у комбинацији са најповољнијим ценама на тржишту, Wаyоут понуду за Хургаду чини најбољом на тржишту што потврђује звање туроператора бр. 1 по броју путника за Хургаду.

Фото: Wаyоут

Као одличну препоруку за породице са децом, препоручили бисмо хотеле Солyмар Сома Беацх са једном од најлепших плажи у Хургади, као и Неw Еаглес Аqуа Парк, затим и новоотворени Аqуа Мондо Абу Сома који има одличне коментаре колега са дестинације, затим најпродаванији хотел ове сезоне Лонг Беацх Ресорт у коме двоје деце до 14 година не плаћају смештај,  као и неки од најтраженијих породичних хотела из Сунрисе ланца, из кога бисмо посебно издвојили и један од најлуксузнијих хотела у Хургади - Сунрисе Црyстал Баy, са оценом на Боокинг.цом 9.1, као и Сунрисе Холидаyс хотел у самом срцу шеталишне зоне. Наравно, за оне љубитеље центра града, чувеног шеталишта Сакала, издвојили бисмо хотеле Белла Виста, Неw Еаглес Аqуа Парк Ресорт и Ла Роса Wавес. Такође, из понуде издвајамо и хотел Суннy Даyс Ресорт као неке од најпопуларнијих хотела на нашем тржишту.

Наравно, период у јулу и августу је најфреквентнији када су у питању годишњи одмори, а за све наше путнике, у сарадњи са најпопуларнијим хотелима на нашем тржишту, а дефинитивно је Хургада породично летовалиште и када се цео трошак сабере, узимајући у обзир надалеко познати Алл Инцлусиве концепт, ова дестинација је најисплативија, а Wаyоут агенција је ексклузивно за своје путнике обезбедила гратис смештај за двоје деце до 14 година у хотелима  Неw Еаглес Аqуа Парк, Лонг Беацх Ресорт, Белла Виста, Ла Роса Wавес и Тиа Макади Хеигхтс.

Фото: Wаyоут

Такође бисмо посебно издвојили тек реновирани и ребрендирани хотел за који Wаyоут агенција има ексклузивно право продаје за цео регион Протелс Гранд Сеас Ресорт са једном од најлепших и најдужих плажа у Хургади, као и неке од најпопуларнијих хотела на нашем тржишту као што  Сеа Гулл, или неки од чувених хотела из Сунрисе ланца хотела као што су Сунрисе Аqуа Јоy који је прилагођен породицама са децом на самом шеталишту Мемша, а на крају бисмо издвојили и један од најбољих хотела у Хургади са по многим мишљењима најлепшом плажом у Хургади - Сунрисе Романце. Хургада и Египат нису само летовање и купање у мору, већ и  фантастична алл инцлусиве услуга, богат ноћни живот, сунчање током целог одмора, сјајни хотелски аqуа паркови за децу и базени који се греју у току зимских месеци, одласци на незаборавне излете у Луксор, Каиро, пустињски Сафари и још много, много тога, а уз потврду о вакцинацији или уз негативан антигенски или ПЦР тест, на своје путовање у Хургаду можете отпутовати без стреса и додатних трошкова.

За све љубитеље луксуза, издвојили бисмо хотеле Сентидо Палм Роyале 5*Луx са једном од најлепших плажа у Хургади, затим Хилтон Хургхада Плаза 5*Луx, који је као створен за хедонисте и у ком све собе имају поглед на море, као и ЈАЗ Аqуа Марине који своје госте никада не оставља равнодушним својим квалитетом и услугом.

СУННY ДАYС РЕСОРТ 4*Луx

Фото: Wаyоут

Хотел је лоциран крај тиркизно плаве воде Црвеног мора, која окружује хотел са истока и југа са природном лагуном која залази унутар хотелског комплекса.Налази се у Сакали, на 10 мин од аеродрома и на само неколико минута од центра града. Хотел поседује 837 соба које су опремљене климом, туш, идд/директном тел. линијом, ин хоусе мовие, мини баром, фрижидером, ТВ. Поседује приватну пешчану плажу, ресторане, главни ресторан, лоббy бар, фисх маркет, беацх бар, поол бар, ориентал цафé.

У оквиру хотела налази се отворени базен иИ базен за децу, приватна плажа, хеалтх цлуб, сауна, масажа, фитнесс центар, игралиште за децу, билијар, стони теннис, бар/пуб/лоунге, услуге прања и пеглања веша, салони за улепшавање, гифт схоп, банка, дневна штрампа, златаре, књижара.

НЕW ЕАГЛЕС АQУА ПАРК РЕСОРТ 4*

Фото: Wаyоут

Овај хотел прилагођен породицама се налази у Хургади, на 350 метара од чувене плаже Мерцуре Хургхада. Неw Еаглес Аqуа Парк Ресорт нуди одличан, комфоран смештај са интернационалним рестораном, отвореним базеном и баром. Хотелима приватну плажу и садржаје за спортове на води, као и заједнички салон и башту. Хотел нуди 24-часовну рецепцију и мењачницу за госте. Свака соба у хотелу има клима уређај, гардеробер, балкон са погледом на базен, сопствено купатило, ТВ са равним екраном, постељину и пешкиром, као и сеф.  Хотел нуди дечије игралиште и одличан аqуа парк за све узрасте. Можете да играте билијар, стони тенис и пикадо у хотелу Неw Еаглес Аqуа Парк

АQУА МОНДО АБУ СОМА 5*

Фото: Wаyоут

Представљамо вам нови хотел из наше понуде, отворен 2022. године. Налази се у Сома заливу, познатом по најлепшим плажама, миру и тишини. Од Сафаге је удаљен 8км, док је од аеродрома удаљен око 40км. Хотел поседује 309 смештајних јединица и свака поседује балкон/терасу, клима уређај, САТ ЛЦД ТВ, сеф, фен за косу и кетлер. Гостима је на располагању четири базена, неколико барова и ресторана. Хотел је прилагођен најмлађима и за њих је на располагању аqуа парк и игралиште. Поред главног ресторана где се служе доручак, ручак и вечера, у склопу хотела налази се и неколико а ла царте ресторана: Азијски, Либански и Италијански. Сваки од ових ресторана гостима је на располагању једном у току боравка бесплатно.  Хотел има своју плажу, са постепеним уласком у воду. На плажи могу бесплатно да се користе сунцобрани и лежаљке.

СИВА ГРАНД БЕАЦХ ХОТЕЛ 4*Луx

Фото: Wаyоут

Налази се на идеалној локацији, на сеталисту Мемса, у близини аеродрома. Хотел излази на велику, песцану плазу, а поседује и велики базен који окрузује баста. Плаза је покривена са сунцобранима и лезаљкама. Све собе су са АЦ уређајем, терасом или Француским прозором. Гости на располагању имају простор за играње одбојке, тениса, аеробика. Сива Гранд Беацх поседује 7 барова, укљуцуцујуци бар на базену и плази. Такође, у хотелу се налазе и три ресторана.

МЕРЦУРЕ ХОТЕЛ ХУРГХАДА 4*ЛУX

Фото: Wаyоут

Атрактиван хотел Меркур Хургада је хотел са 4 звездице у Хургади, који у понуди има ноцни клуб, један базен отвореног типа и терасу за сунцање. Хотел се налази у близини сопинг центра Сензо Малл. Занимљивости које обухвата  је низ занимљивих понуда на песку, бар, сунцобрани и лезаљке.Меркур Хотел Хургада омогуцава гостима да користе климу, сеф, wи-фи, свлационице и музицки систем који припада соби. Собе имају посебо купатило са тусевима , бадемантиле и фен за косу.Гости могу да узивају у свезим морским плодовима у хотелском ресторану. Око спољасњег базена постоје билијар, музика узиво и балкон.Хотел се налази на 15 мин. од аеродрома. Хотел садрзи кетеринг, мењацницу, паркинг за пословне конференције, сале за конференције итд...Остале садрзаје које нуди су: масазе , сауне и турско купатило, Теретана, аеробик и фитнес центар.

БЕАЦХ АЛБАТРОС РЕСОРТ 4*ЛУX

Фото: Wаyоут

Хотел Беацх Албатрос Хургхада је луксузно утоцисте од свакодневнице где гости могу да се опусте и узивају у цудима Црвеног мора са летњим временом током сва 4 годисња доба.
Овај АЛЛ ИНЦЛУСИВЕ хотел са 4*, тик уз плазу, окрузен је вртовима на поврсини од 123 000 м2, са заслепљујуцим базенима и кристално плавим морем. Налази се на само 15 минута возње од аеродрома у Хургади и 20 минута од центра града. Беацх Албатрос Хургхада је налик на акваријум и тиркизна боја пруза смиреност, саврсен је за сурфовање, кајак и остале водене спортове. Његове плитке воде и умирујуци таласи цине купање сигурним за децу. Његова дугацка плаза је идеална за дзогинг и дугацке сетње у сумрак и у свитање.

АЛБАТРОС ДАНА БЕАЦХ 5*

Фото: Wаyоут

Албатрос Дана Беацх Ресорт је јединствени, луксузни ресорт са 5* који се налази на самој плази, а такође је и водеци хотел међу Пицкалбатрос Хотелс групом, са посебним нагласком на стил, комфор и услугу.Лоциран је у близини чувеног Сензо Малл-а, са предивним погледом на Црвено море, а удаљен је само 15 минута возње од аеродрома у Хургади. Овај бајковити хотелски комплекс се простире на поврсини од 181 000м2, са месавином бујног пејзаза, светлуцавих базена и лагуна. Хотел садрзи 841 собу, укљуцујуци двокреветне собе, стандардне собе, супериор собе, породицне собе и апартмане у прва низем делу хотелског комплекса.
Хотел Дана Беацх Ресорт наци цете на пространој песковитој плази окрузеног бујном вегетацијом. Опустите се у потпуној слободи, играјте се са рибицама свих боја у насим кристално цистим водама или се препустите ветру док сурфујете. А када сунце зађе, забава тек поциње. Оријентална магија це трајати до следецег дана.

СУНРИСЕ МАМЛОУК ПАЛАЦЕ 5*Луx

Фото: Wаyоут

Хотел Сунрисе Мамлоук Палаце је величанствено и луксузно хотелско одмаралиште са 5 звездица које се налази у Хургади које нуди опуштање и забаву током целог одмора за целу породицу. Поседује два отворена базена окружена бујним вртовима. Прелепа приватна пешчана плажа на Црвеном мору део је овог фантастичног хотела. Са својих 530 елегантно дизајнираних соба за госте и изванредном услугом, Сунрисе Мамлоук Палаце Ресорт је савршена дестинација за породице које желе да проведу свој одмор на најлуксузнији начин. У главном ресторану на бази шведског стола и 3 а ла царте ресторана можете уживати у разноврсним јелима интернационалне и традиционалне кухиње. Одрасли имају низ спортских садржаја за уживање, као што су одбојка на песку, јахање, базен, фудбал, стони тенис, тенис и спортови на води. Деца, с друге стране, могу да уживају у дечијем клубу, игралишту или дечијем базену и одличном аqуа парку. Wи-Фи је бесплатан и доступан је у целом хотелу.

Позивамо све заинтересоване путнике да користе нашу онлине платформу за резервације и путем сајта www.wаyоут.рс или путем маил адресе оффице@wаyоут.цо.рс резервишу своје путовање из снова.

Фото: Wаyоут

На крају, напомињемо да све актуелности везане за аранжмане агенције Wаyоут можете испратити и путем наше Фацебоок  и Инстаграм странице, а тамо вас чека и мноштво занимљивог садржаја.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas