· · Komentari: 0
ODMOR

HURGADA ILI KIPAR sa Wayout-om - Definitivno pravi izbor i najbolji odnos cene i kvaliteta (FOTO)

Vreme je da odlučite gde ćete na odmor ovog leta

1653638578_slika01.jpg
Foto: Wayout

Pravo leto u Hurgadi počinje u maju, a zbog veoma velikog interesovanja, Wayout agencija je obezbedila dodatne kapacitete u najtraženijim hotelima i u avionima, a posebno izdvajamo neodoljivu Ultra Last Minute Last ponudu za putovanja u maju i u prvoj polovini juna, kao i Letnju šok akciju za putovanja u drugoj polovini juna, julu i avgustu.
 

Foto: Wayout
 
Kao odličnu preporuku za porodice sa decom, preporučili bismo hotele Solymar Soma Beach sa jednom od najlepših plaži u Hurgadi, kao i New Eagles Aqua Park, zatim i novootvoreni Aqua Mondo Abu Soma koji ima odlične komentare kolega sa destinacije, zatim najprodavaniji hotel ove sezone Long Beach Resort u kome dvoje dece do 14 godina ne plaćaju smeštaj,  kao i neki od najtraženijih porodičnih hotela iz Sunrise lanca, iz koga bismo posebno izdvojili i jedan od najluksuznijih hotela u Hurgadi -  Sunrise Crystal Bay, sa ocenom na Booking.com 9.1, kao i Sunrise Holidays u samom srcu šetališne zone. Naravno, za one ljubitelje centra grada, čuvenog šetališta Sakala, izdvojili bismo hotele Bella Vista, New Eagles Aqua Park Resort i La Rosa Waves. Takođe, iz ponude izdvajamo i hotel Sunny Days Resort kao neke od najpopularnijih hotela na našem tržištu.
 
Naravno, jedno od najlepših perioda u godini za putovanje u Egipat jeste u maju i junu, a za sve naše putnike pripremili smo mnoštvo ekskluzivnih i veoma atraktivnih ponuda za različite ukuse, kako bi svako od putnika moga da izabere pravi hotel za svoje dugo očekivano letovanje.
 
Takođe bismo posebno izdvojili tek renovirani i rebrendirani hotel za koji Wayout agencija ima ekskluzivno pravo prodaje za ceo region Protels Grand Seas Resort  sa jednom od najlepših i najdužih plaža u Hurgadi, kao i neke od najpopularnijih hotela na našem tržištu kao što Sea Gull, ili neki od čuvenih hotela iz Sunrise lanca hotela kao što su Sunrise Aqua Joy koji je prilagođen porodicama sa decom na samom šetalištu Memša, a na kraju bismo izdvojili i jedan od najboljih hotela u Hurgadi sa po mnogim mišljenjima najlepšom plažom u Hurgadi - Sunrise Romance.  Hurgada i Egipat nisu samo letovanje i kupanje u moru, već i  fantastična all inclusive usluga, bogat noćni život, sunčanje tokom celog odmora, sjajni hotelski aqua parkovi za decu i bazeni koji se greju u toku zimskih meseci, odlasci na nezaboravne izlete u Luksor, Kairo, pustinjski Safari i još mnogo, mnogo toga, a uz potvrdu o vakcinaciji ili uz negativan antigenski ili PCR test, na svoje putovanje u Hurgadu možete otputovati bez stresa i dodatnih troškova.
 
Za sve ljubitelje luksuza, izdvojili bismo hotele Sentido Palm Royale 5*Lux  sa jednom od najlepših plaža u Hurgadi, zatim Hilton Hurghada Plaza 5*Lux, koji je kao stvoren za hedoniste i u kom sve sobe imaju pogled na more, kao i JAZ Aqua Marine koji svoje goste nikada ne ostavlja ravnodušnim svojim kvalitetom i uslugom.

Naravno, period u julu i avgustu je najfrekventniji kada su u pitanju godišnji odmor, a za sve naše putnike, u saradnji sa najpopularnijim hotelima na našem tržištu, a posebno bismo izdvojili hotele koji imaju gratis smeštaj za dvoje dece do 14 godina, a to su Sunny Days Resort, New Eagles Aqua Park, Long Beach Resort, Bella Vista, La Rosa Waves, AMC Royal.

LONG BEACH RESORT HURGHADA 4*Lux
 

Foto: Wayout

Idealan hotel za parove i porodični odmor je Long Beach Resort u Hurgadi. Smešten na obali Crvenog mora, hotel Hurghada Long Beach Resort ima 1.100 metara privatne plaže sa zlatnim peskom. Uživajte u šest fantastičnih bazena, 12 barova i četiri restorana. Hotel se nalazi na manje od 14 km. od aerodroma, nudi parovima i porodicama obilje mogućnosti, kao i da se jednostavno opuste i uživaju na suncu.

Kombinujte sunce i surfovanje u Long Beach Resortu. Hotelska privatna plaža okružena Crvenim morem nudi sportove na vodi, uključujući ronjenje. Gosti se mogu opustiti se u SPA centru, kao i da se počastite u jednom od 3 a-la-carte restorana. Hotel Hurghada Long Beach Resort jedan je od najprodavanijih hotela Wayout agencije sa odličnim recenzijama putnika i hotel u koji se mnogi putnici rado vraćaju.
 
PROTELS GRAND SEAS RESORT 4*Lux
 

Foto: Wayout

Protels Grand Seas Resort u Hurgadi ima 226 soba, raspoređenih na 2 sprata. Hotel ima fantastičnu, dugacčku, privatnu plažu gde se gosti mogu opustiti uz zvuk talasa Crvenog mora. Da bi vaš boravak bio udobniji, na raspolaganju su vam klima uređaj, frizer, mini market, lobi, prodavnice. Osoblje ovog hotela na  govori nemački, ruski, engleski, francuski i arapski. Na raspolaganju je igralište za decu kao i novootvoreni aqua park za sve uzraste. Hotel ima bazen sa slatkom vodom sa integrisanim bazenom za decu. Osvežavajuća pića se nude u baru pored bazena. Suncobrani i ležaljke su besplatni na plaži i na bazenu. Hotel je nadomak taksi stanice, kao i nedaleko od poznatog šoping centra Senzo Mall.

Wayout agencija ima ekskluzivno pravo prodaje za ovaj fantastičan hotel, a ulazak u hotel je dozvoljen samo putnicima sa originalnim vaučerom turističke agencije Wayout.

AQUA MONDO ABU SOMA 5*
 

Foto: Wayout

Predstavljamo vam novi hotel iz naše ponude, otvoren 2022. godine.  Nalazi se u Soma zalivu, poznatom po najlepšim plažama, miru i tišini. Od Safage je udaljen 8km, dok je od aerodroma udaljen oko 40km.  Hotel poseduje 309 smeštajnih jedinica i svaka poseduje balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, fen za kosu i ketler. Gostima je na raspolaganju četiri bazena, nekoliko barova i restorana.
Hotel je prilagođen najmlađima i za njih je na raspolaganju aqua park i igralište. Pored glavnog restorana gde se služe doručak, ručak i večera, u sklopu hotela nalazi se i nekoliko a la carte restorana: Azijski, Libanski i Italijanski. Svaki od ovih restorana gostima je na raspolaganju jednom u toku boravka besplatno.  Hotel ima svoju plažu, sa postepenim ulaskom u vodu. Na plaži mogu besplatno da se koriste suncobrani i ležaljke.

HILTON HURGHADA PLAZA 5*Lux

Foto: Wayout
 
S pogledom na Crveno more, ovaj luksuzni hotel nudi pogled koji oduzima dah. Smešten na privatnoj plaži, hotel je udaljen samo tri minuta od centra Hurgade u Egiptu, a međunarodni aerodrom Hurgada udaljen je samo 15 minuta. Gosti će biti oduševljeni pogledom na more iz svih soba i apartmana ovog hotela na obali mora. Od obroka na plaži do romantičnih obroka uz sveće, hotel nudi širok izbor za sve prilike. Štaviše, posetioci se mogu osvežiti pored bazena uz obilne grickalice ili se prepustiti gurmanskoj kuhinji dok gledaju preko Crvenog mora. Takođe je moguće vežbati u teretani i uroniti u otvoreni bazen. Za one koji to više vole, mogu ostati aktivni uz igru tenisa, skvoša ili odbojke na pesku ili se jednostavno opustiti u sauni i hidromasažnom bazenu ili uz masažu u spa centru.

Foto: Wayout

Definitivno jedna od novih omiljenih letnjih destinacija naših turista jeste Kipar. Sunčano i toplo vreme, prelepe plaže, fantastično more, odlična usluga i kvalitetni hoteli, u kombinaciji sa nikad povoljnijim aranžmanima za najtraženiji period putovanja u junu, julu i avgustu, navelo je putnike da se odluče za putovanje na ovo prelepo ostrvo. A ako ste navikli da svoje putovanje na Kipar koristite turističke online portale, nemojte da vam bude teško da proverite Wayout cene aranžmana, uverićete se da ne postoji povoljnija, a kvalitetnija ponuda na tržištu, a ukoliko nađete jeftiniji aranžman nego u našoj agenciji, vratićemo razliku.

Takođe, želimo sa svima da podelimo veoma lepu vest, a to je da je Kipar maksimalno relaksirao COVID protokole za ulazak u zemlju, samim tim, vakcinisani putnici, kao i putnici koji imaju potvrdu da su preležali COVID ne stariju od 180 dana, mogu sa važećim potvrdama da uđu na teritoriju Republike Kipar. Nevakcinisanim putnicima za ulazak na Kipar dovoljan je negativan brzi antigenski test ne stariji od 24 sata pre predviđenog poletanja aviona.

Foto: Wayout

Ne propustite Last minute ponudu za polaske u junu, kao i First Minute ponudu za jul i avgust koja se sastoji se od mešavine najtraženijih, najkvalitetnijih i najbolje ocenjenih hotela na Kipru, a sve to uz spektakularno povoljne cene, slobodno možemo reći i najpovoljnije do sad. Od hotela za ovaj period bismo izdvojili hotele u Aja Napi koji se nalaze na odličnim lokacijama blizu plaža i samog šetališta, a to su  Pierre Anne Hotel i Tasia Maris Beach koji se nalazi uz obalu, i Fedrania Gardens, a svega nekoliko minuta hoda od samog centra Aja Nape, kao i Abacus Suites, luksuzni boutique hotel takođe nedaleko od plaže i centra svih zbivanja u Aja Napi. Svakako, ne smemo zaboraviti porodični hotel Callisto Holiday Village sa promocijom koja podrazumeva da dvoje dece do 14 godina ne plaćaju smeštaj kao i jedan od najluksuznijih hotela u Aja Napi Adams Beach, koji u Superior sobi može smestiti dvoje dece do 13 godina koja plaćaju samo avio kartu, kao i hotel Christofinia Hotel koji se nalazi svega 200 metara udaljen od Nissi plaže.

CHRYSOMARE BEACH HOTEL & RESORT 5*

Foto: Wayout

Ovaj luksuzni hotel je na fantastičnoj lokaciji uz plažu sa pogledom na Sredozemno more. Nalazi se na čuvenoj zlatnoj sunčanoj plaži Vathia Gonia i sa lakim pristupom lokalnim barovima, restoranima, tavernama i prodavnicama. Hotel se nalazi u prostranim, dobro negovanim, uređenim vrtovima od 54000 kvadratnih metara. Deluks hotel sa 5* nudi svojim gostima savremene luksuzne superior sobe, porodične sobe i apartmane. Moderan i prostran enterijer, kao i moderni sadržaji, obeležiće vaš luksuzni boravak u ovom sjajnom hotelu. Nudeći kombinaciju visokokvalitetnih usluga i istinskog kiparskog gostoprimstva, novo luksuzno odmaralište biće vaš san za sve  goste svih uzrasta. Širok izbor sadržaja i usluga čini ovaj hotel idealnim za porodice i parove koji traže vrhunsku lokaciju, savremeni smeštaj, ukusnu kuhinju, sport i zabavu, mir i opuštanje. Uživajte u ovom ekskluzivnom Wayout klub hotelu za posevne trenutke na veličanstvenom mestu pored mediteranskog mora za jedinstveno iskustvo letovanja.
 
 BLUE HARBOUR BOUTIQUE HOTEL

Foto: Wayout
 
Hotel Blue Harbour Boutique nalazi se u Aja Napi, na 300 metara od Manastira Aja Napa. Akva-park WaterWorld Ayia Napa udaljen je 5 km od objekta. Plaža i deo oko luke nalaze se na samo 50 metara od objekta Blue Harbour. Sve sobe u hotelu Blue Harbour imaju prostor za sedenje i izlaze na balkon ili terasu. Takođe sadrže flat-screen TV, frižider, kuvalo i sopstveno kupatilo. Pojedine smeštajne jedinice podeljene su na 2 sprata sa metalnim stepeništem. Klima-uređaj i WiFi su obezbeđeni. Do raznovrsnih restorana i mesta za zabavu može se stići za nekoliko minuta hoda. Muzej mora (Thalassa Museum) udaljen je 200 metara od objekta Blue Harbour Boutique.
 
CHRISTOFINIA HOTEL 4*

Foto: Wayout
 
Hotel Christofinia se nalazi u najpopularnijem, kosmopolitskom letovalištu Aja Napa i na svega nekoliko minuta hoda od čuvene plaže Nissi Beach. Hotel je veoma miran i okružen je prelepim, prostranim vrtovima i vrhunskim bazenom. Porodice i parovi mogu da se rashlade u ogromnom bazenu u obliku lagune, u kom se nalazi odlično opremljeni bar. Gostima hotela na raspolaganju je i dečiji bazen. Plaža Nissi Beach je jedna od najpoznatijih plaža na Kipru koja je nagrađena Plavom zastavom i nalazi se odmah iza ugla. Udaljen je 3 kilometra od užurbanog centra letovališta i na 200 metara od ulice pune barova, restorana i prodavnica. Sve navedeno se nalazi na pešačkoj udaljenosti od hotela. Christofinia je idealan izbor za savršen i nezaboravan odmor u tihom i mirnom kraju Aja Nape.
 
Gaia Sun N Blue 4*

Foto: Wayout
 
Ovaj hotel je udaljen 2 min hoda od plaže. Butik hotel Sun N Blue nudi smeštaj u mestu Aja Napa, na 800 metara od manastira Aja Napa i nudi besplatan pristup bežičnom internetu kao i restoran. Objekat poseduje otvoreni bazen i spa centar. Gosti mogu uživati u obrocima u restoranu ili popiti piće u baru. Privatni parking u okviru objekta može besplatno da se koristi. Sobe su opremljene TV-om sa satelitskim kanalima. Takođe imaju sopstveno kupatilo sa tušem. Dodatne pogodnosti obuhvataju besplatan toaletni pribor i fen za kosu.
U hotelu je dostupna usluga iznajmljivanja bicikala i automobila. Vodeni park WaterWorld Aija Napa se nalazi na 6 km od butik hotela Sun N Blue, a muzej Talasa na 500 metara od objekta. Najbliži aerodrom je međunarodni aerodrom Laranka, udaljen 37 km od butik hotela Sun N Blue.
 
FEDRANIA GARDENS AYIA NAPA 2*Lux (WAYOUT PROCENA 3*Lux)

Foto: Wayout
 
Hotel Fedrania Gardens se nalazi u centru, a u isto vreme u mirnom delu Aja Nape, na svega 400 metara udaljenosti od najbliže plaže. Ovaj hotel koji ima odlične recenzije ima otvoreni bazen i besplatan privatni parking. Ovaj porodični smeštaj se nalazi na samo 20 minuta hoda od samog centra grada. Nedaleko od hotela Fedrania Gardens se nalazi odličan aqua park za sve uzraste. Hotel se nalazi na maloj udaljenosti od plaže Nissi Beach. LCD TV, besplatan bežični internet i klima uređaj su uključeni u klimatizovane sobe. Gosti takođe mogu koristiti fen za kosu i kadu.

Hotel sviojim gostima nudi engleski doručak svakog dana u restoranu, kao i večeru tokom celog leta, obzirom na to da Wayout agencija ima ekskluzivnu ponudu smeštaja na bazi polupansiona po ceni noćenja sa doručkom. Restoran Fedra je idealno mesto za uživanje u bliskoistočnoj kuhinji. Snek bar na licu mesta ima prostranu terasu gde se gosti hotela mogu opustiti u bilo koje doba dana. Najbliža autobuska stanica je Nissi Avenue 3, udaljena svega 250 metara. Gostima sa decom je na raspolaganju igralište, poseban meni i dečiji meni.

Pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Foto: Wayout

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook  i Instagram stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.