· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

ОДМОР И РАЗОНОДА НА ЈЕДНОМ МЕСТУ: У непосредној близини Кемера, на сопственој плажи од шљунка и песка

Породични одмор је мозгалица коју сваке године решавамо надајући се да ће решење донети радост свим члановима породице, без обзира на њихов узраст, пол и улогу у породици.

1627333239_Ulusoy-GLAVNA.jpg
Фото: 1А

Деца су увек жељна купања у неограниченим количинама, аква парк тобогана, спортских активности, забаве, игре и смеха. С друге стране, родитељи и деке и баке, радије би уживали у дечијем смеху и забави, опуштајући се у хладу, поред базена или загледани у море, док пијуцкају кафу, чај или неки освежавајући коктел. Све то, и доста тога мимо набројаног, пронаћиће у хотелу Ulusoy Kemer Holiday Club 5*

Фото: 1А

Ulusoy Kemer Holiday Club 5* је пространи комплекс, реновиран у потпуности 2014. године, који се налази на својој плажи, у месту Göynük, свега десетак километара од центра Кемера и око 47 км од аеродрома у Анталији. Његова позиција је одлична уколико не можете да се одлучите да ли на одмору желите да се изолујете у природи, или да ипак имате и могућност да прошетате градом и упознате нова места. Центар Göynüka је само 2 км удаљен од хотела. Једнако уживање је упознати и Кемер, а ни шопинг у Анталији није „на крај света“.

Фото: 1А

Пешчано-шљунковита плажа, дуга 180м, носилац је плаве заставице, а гости овог, за сваку препоруку, хотела, користиће пешкире, лежаљке у сунцобране без доплате. На плажи постоји низ забавних садржаја и активности поред уживања у мору, сунцу и купању, на које смо навикли – одбојка на плажи, педалина, кану, али и они за које вреди одвојити нешто додатног новца и одлично се забавити на сурфовању, скијању на води или parasailing. 

Фото: 1А

Ulusoy Kemer Holiday Club 5* нуди и неколико базена на отвореном, од тога један дечији, један са 4 тобогана и један са ђакузијем, предвиђен за релаксацију. Поред базена, плаже свакако, за најмлађе је ту и мини disco, дечији и јуниор клуб и игралиште. Родитељима ће пуно значити и дечији мени у главном ресторану, као и посебан део за самосталну припрему хране за бебе. 

Фото: 1А

Хотел нуди Ultra All Inclusive услугу, у коју је укључено стандардно послужење за доручак, касни доручак, ручак, вечеру и поноћну ужину, по принципу самопослуживања, али и неограничена конзумација локалних алкохолниих и безалкохолних напитака, турске кафе и чаја, преукусних турских делиција – палачинке, колачи, сладолед и многе друге ужине, као и воће. Поред главног, хотел поседује и неколико барова, кафетерију, посластичарницу и a la carte ресторан. 

Фото: 1А

Све собе имају балкон или терасу, централну климу, сателитску ТВ, мини бар , који се свакодневно допуњава водом, сеф, телефон, купатило са тушем и фен за косу. 

Фото: 1А

За додатан допринос одмору одраслих чланова, побринуће се спа центар, у којем се могу користити сауна и турско купатило уз резервацију, али и други третмани уз одређену накнаду. 
Ulusoy Kemer Holiday Club 5* је само један од наших хотела који се и ове, као и претходних година, налазе у понуди за Турску. Целокупна понуда агенције за лето 2021. године је на званичном сајту, а за сва питања и савете се можете обратити контакт центру на 011/655 78 00. 

За љубитеље зелене боје, бујног зеленила, баш какво је и у овом ресорту, као и оне који брину о очувању окружења, нудимо могућност онлине резервације и уплата преко 1A Travel Green. На овај начин штедимо ваше време, бринемо о природи не трошећи сувишне количине папира, а и чувамо здравље, сводећи неопходне контакте на минимум у данашњим околностима.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.