· · Komentari: 0
LETOVANJE

ODMOR I RAZONODA NA JEDNOM MESTU: U neposrednoj blizini Kemera, na sopstvenoj plaži od šljunka i peska

Porodični odmor je mozgalica koju svake godine rešavamo nadajući se da će rešenje doneti radost svim članovima porodice, bez obzira na njihov uzrast, pol i ulogu u porodici.

1627333239_Ulusoy-GLAVNA.jpg
Foto: 1A

Deca su uvek željna kupanja u neograničenim količinama, akva park tobogana, sportskih aktivnosti, zabave, igre i smeha. S druge strane, roditelji i deke i bake, radije bi uživali u dečijem smehu i zabavi, opuštajući se u hladu, pored bazena ili zagledani u more, dok pijuckaju kafu, čaj ili neki osvežavajući koktel. Sve to, i dosta toga mimo nabrojanog, pronaćiće u hotelu Ulusoy Kemer Holiday Club 5*

Foto: 1A

Ulusoy Kemer Holiday Club 5* je prostrani kompleks, renoviran u potpunosti 2014. godine, koji se nalazi na svojoj plaži, u mestu Göynük, svega desetak kilometara od centra Kemera i oko 47 km od aerodroma u Antaliji. NJegova pozicija je odlična ukoliko ne možete da se odlučite da li na odmoru želite da se izolujete u prirodi, ili da ipak imate i mogućnost da prošetate gradom i upoznate nova mesta. Centar Göynüka je samo 2 km udaljen od hotela. Jednako uživanje je upoznati i Kemer, a ni šoping u Antaliji nije „na kraj sveta“.

Foto: 1A

Peščano-šljunkovita plaža, duga 180m, nosilac je plave zastavice, a gosti ovog, za svaku preporuku, hotela, koristiće peškire, ležaljke u suncobrane bez doplate. Na plaži postoji niz zabavnih sadržaja i aktivnosti pored uživanja u moru, suncu i kupanju, na koje smo navikli – odbojka na plaži, pedalina, kanu, ali i oni za koje vredi odvojiti nešto dodatnog novca i odlično se zabaviti na surfovanju, skijanju na vodi ili parasailing. 

Foto: 1A

Ulusoy Kemer Holiday Club 5* nudi i nekoliko bazena na otvorenom, od toga jedan dečiji, jedan sa 4 tobogana i jedan sa đakuzijem, predviđen za relaksaciju. Pored bazena, plaže svakako, za najmlađe je tu i mini disco, dečiji i junior klub i igralište. Roditeljima će puno značiti i dečiji meni u glavnom restoranu, kao i poseban deo za samostalnu pripremu hrane za bebe. 

Foto: 1A

Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu, u koju je uključeno standardno posluženje za doručak, kasni doručak, ručak, večeru i ponoćnu užinu, po principu samoposluživanja, ali i neograničena konzumacija lokalnih alkoholniih i bezalkoholnih napitaka, turske kafe i čaja, preukusnih turskih delicija – palačinke, kolači, sladoled i mnoge druge užine, kao i voće. Pored glavnog, hotel poseduje i nekoliko barova, kafeteriju, poslastičarnicu i a la carte restoran. 

Foto: 1A

Sve sobe imaju balkon ili terasu, centralnu klimu, satelitsku TV, mini bar , koji se svakodnevno dopunjava vodom, sef, telefon, kupatilo sa tušem i fen za kosu. 

Foto: 1A

Za dodatan doprinos odmoru odraslih članova, pobrinuće se spa centar, u kojem se mogu koristiti sauna i tursko kupatilo uz rezervaciju, ali i drugi tretmani uz određenu naknadu. 
Ulusoy Kemer Holiday Club 5* je samo jedan od naših hotela koji se i ove, kao i prethodnih godina, nalaze u ponudi za Tursku. Celokupna ponuda agencije za leto 2021. godine je na zvaničnom sajtu, a za sva pitanja i savete se možete obratiti kontakt centru na 011/655 78 00. 

Za ljubitelje zelene boje, bujnog zelenila, baš kakvo je i u ovom resortu, kao i one koji brinu o očuvanju okruženja, nudimo mogućnost online rezervacije i uplata preko 1A Travel Green. Na ovaj način štedimo vaše vreme, brinemo o prirodi ne trošeći suvišne količine papira, a i čuvamo zdravlje, svodeći neophodne kontakte na minimum u današnjim okolnostima.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.