· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

Са Травелландом луксузни грчки хотели доступни већ од сутра

Одмор на мору у септембру спада у најквалитетније одморе. Пријатна клима, нема гужви плус ниске цене луксузних хотела и то у Грчкој. Издвајамо специјалне понуда за вас.

1631087751_naslovna.png
Фото: Травелланд

АКЦИЈА = ГРАТИС пун пансион!

Онај коме није проблем да одмах спакује кофере и крене већ сутра на море, прави избор је чувени Порто Царрас Мелитон Хотел & Спа 5* на Ситонији. Већ од 11.9. места има за боравак на 7 ноћења уз услугу полупансиона по цени од 1165 евра (цена изражена по СОБИ). За период боравка до 25. септембра можете добити и ГРАТИС пун пансион, што је прилика која се заиста не пропушта. Хотел је удаљен 2км од Неос Мармараса и налази се на самој пешчаној приватној плажи дужине око 2 километара.

Фото: Травелланд

Ултра алл инцлусиве услуга и специјална цена за боравак на 6 и 7 ноћи резервисана је за поласке већ од 10.9. и то за боравак у хотелу Цронwелл Платамон Ресорт 5*.
Од Солуна је удаљен једно 100 км  а само 1,5 км од места Платамон. Хотелски комплекс се простире на  скоро 60.000м2 медитеранских вртова. Ово место је јединствено: складна комбинација планинског подручја и магичне обале, идеално окружење историјским знаменитостима као што су Олимп и древни дворац из 12. века Платамон, претварају уобичајени хотел на плажи у историјски центар.  Најнижа цена по соби за 6 ноћења износи 940 евра, а за 7 ноћења 1099 евра.

Фото: Травелланд

На полуострву Халкидики (Ситонија), у месту Псакудиа, смештен је хотел Цронwелл Сермилиа Ресорт 5*. Хотел пружа алл инцлусиве услугу и верујемо да ће сви гости бити задовољни комплетним садржајем, а посебно пешчаном плажом која је на само 20 метара од хотела. Ласт минуте цена по соби за боравак на 7 ноћи је 999 евра, док је на 6 ноћи цена 855 евра. Изаберите неки од полазака у септембру: 10, 11, 12, 13.9.

У близини места Поссиди, а 24 км од места Калитеа смештен је још један луксузан хотел - Поссиди Холидаyс Ресорт 5*. Идеалан је за одмор, забаву и рекреацију јер му позиција на самој плажи то и дозвољава. Боравак на 7 ноћи почев од 11.9. уз услугу полупансиона кошта 725 евра (цена по СОБИ). Како септембар одмиче, тако је и цена нижа (чак 580 евра по соби за боравак од 25.9.). Остали термини су: 12, 18, 19.9.

Ултра Ласт минуте понуда односи се на термин 13.9-20.9. и боравак у хотелу Алеxандрос Палаце 5*. Цена стандардне собе на 7 ноћења кошта од 459 евра (услуга је полупансионска). Хотел се састоји од седам двоспратних и две троспратне зграде. Број соба по овој цени је ограничен, зато пожурите у агенцију “Травелланд” на адреси Добрачина 43 у Београду.

Фото: Травелланд

Агенција “Травелланд” је доступна сваког радног дана од 9-20х, суботом од 9-16х, али и недељом од 10 до 17 часова. За најактуелније понуде и важне информације, агенцију можете запратити и на друштвеним мрежама Фацебоок и Инстаграм.

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.