· · Коментари: 0
ОДМОР

Травеллнад вас води у Грчку већ од сутра! Хотели са 4* и 5* по најнижим ценама

Најлепше море је ипак грчко, а за добар одмор током лета ништа више вам није ни потребно. Травелланд за вас бира најбоље хотеле из своје понуде.

1627107201_naslovna.png
Фото: Травелланд

Спакуј опрему за плажу и крени на одмор већ сутра!  Уколико се још нисте одлучили куда на одмор, ево прилике да одлуку донесете што пре. Грчка је увек дестинација за препоруку. Из широке понуде туристичке агенције “Травелланд”, издвајамо пар заиста добрих грчких хотела који испуњавају сва очекивања.

Онај коме није проблем да одмах спакује кофере и крене већ сутра на море, прави избор је чувени Порто Царрас Мелитон Хотел & Спа 5* на Ситонији. Већ од 25.7 места има за боравак на 7 ноћења (од 26.7. на 10 ноћења) уз услугу полупансиона по цени од 1555 евра (цена изражена по СОБИ). Иста цена важиће до 21.8, а онда она креће да опада (у септембру је чак 1110 евра по соби). Хотел је удаљен 2км од Неос Мармараса и налази се на самој пешчаној приватној плажи дужине око 2 километара

Фото: Травелланд

У месту Псакудиа, 75км од аеродрома "Македониас" у Солуну, и на 20м од пешчане плаже наилазите на хотел Цронwелл Сермила Ресорт 5*. Слободних места има од 28.7. а најнижа цена у августу је 1275 евра за боравак на 7 ноћи, уз услугу Алл инцлусиве. Цена је изражена по соби, не по особи.

Фото: Травелланд

Када је полуострво Касандра у питању, два хотела су за сваку препоруку јер су цене и више него приступачне. За собу и седам полупансиона у августу треба издвојити најмање 560 евра у хотелу Гранд Отел 4*. Хотел се налази у месту Ханиоти и располаже сопственом плажом, базеном, паркинг простором. Смештен је на самој обали, у близини градског парка. 

Хотел окружен бујном вегетацијом и смештен на дугој пешчаној плажи са златним песком, а 800 метара од места Калитеа је популаран хотел Паллини Беацх Хотел 4* .  Дели територију са хотелом Атхос Палаце. Састоји се од централне зграде од девет спратова и једноспратних бунгалова. Без сумње, савршен је избор за породице, парове и поједнинце свих старосних доба. Златне пешчане плаже, сликовити заливи, традиционална села, мала приобална острва и заклоњене увале, чине Паллини Беацх  одличним избором за ваш летњи одмор.

Можете резервисати боравак на 7 ноћења већ од 25.7. по цени од 1019 евра (остали термини су: 31.7; 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29.8; 4, 5, 11, 12, 18, 19.9.). Уколико је 7 дана на мору премало, постоји и опција од 10 ноћења по најнижој цени до 19. септембра од 485 евра (цена по соби).

Фото: Травелланд

О свм хотелима у Грчкој се можете детаљно распитати и резервисати неки од њих на адреси Добрачина 43 у Београду. Агенција “Травелланд” отвара своја врата сваког радног дана од 9-20х, суботом од 9-16х, али и недељом од 10 до 17 часова. За најактуелније понуде и важне информације, агенцију можете запратити и на друштвеним мрежама Фацебоок и Инстаграм.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.