· · Коментари: 0
ОДМОР

Зато што сте заслужили одмор: Све WАYОУТ ПОНУДЕ на једном месту - ХУРГАДА / КИПАР / ДУБАИ / КОСТА БРАВА

Када су у питању путовања за април, мај и предстојеће лето, дефинитивно ћете у Wаyоут агенцији пронаћи најсигурније дестинације и најповољније цене аранжмана за Хургаду, Кипар, Дубаи и Коста Браву са специјалним сајамским попустима и до 150€ по особи.

1647853258_slika01.jpg
Фото: Wаyоут

Посебна погодност је што је за резервацију дуго очекиваног летовања довољно уплатити 199€ као аванс, док је остатак аранжмана потребно уплатити 20 дана пред само путовање.

 Свакако најатрактивније и најтоплије путовање овог пролеца јесте у путовање у Дубаи, који је званично проглашен за најпопуларнију туристичку дестинацију на свету по изобру корисника престижног туристичког портала ТрипАдвисор, и посета неким од најпознатијих атракција овог фантастичног града који одузима дах сваким новим кораком.

Фото: Wаyоут 

Wаyоут агенција, као туроператор бр. 1 по броју путника за Дубаи, увек се труди да својим путницима понуди само најбоље од најбољег, а у складу са тим, наша тотална распродаја аранжмана за  март и април, као и специјална понуда ускршње и првомајске понуде обилују сјајним понудама са најтраженијим хотелима, по најповољнијим ценама.

Фото: Wаyоут 

 Након годину дана паузе због поштовања свих епидемиолошких мера и услова путовања, са великим ентузијазмом и задовољством, Wаyоут, агенција број 1 по броју путника за Кипар у региону, отворила је продају аранжмана за Кипар почетком гордине и ако се по јутру дан познаје, Кипар ће ове године бити хит дестинација за путнике из целог региона уз потпуно олакшане цовид регулативе за улазак у земљу.

Фото: Wаyоут 

Ако сте мислили да је на Кипру хладно у априлу и мају, варате се. Сезона купања на Кипру почиње почетком априла, а време је слично оном у Хургади, а никако оном у Грчкој, како многи верују када размишљају о путовању на Кипар. Први поласци ове сезоне биће уједно и поласци за Ускрс и 1. мај, стога је то права прилика да искористите празнике и слободне дане и побегнете од градске гужве и свакодневних активности.

Фото: Wаyоут 

Фирст минуте понуда која обухвата поласке у мају и јуну састоји се од мешавине најтраженијих, најквалитетнијих и најбоље оцењених хотела на Кипру, а све то уз спектакуларно повољне цене, слободно можемо рећи и најповољније до сад. Од хотела за овај период бисмо издвојили хотел са фантастичном плажом Парк Беацх у Ларнаки, као и хотеле у Аја Напи који се налазе на одличним локацијама близу плажа и самог шеталишта, а то су  Пиерре Анне Хотел који се налази уз обалу, а свега неколико минута хода од самог центра Аја Напе, као и Абацус Суитес, луксузни боутиqуе хотел такође недалеко од плаже и центра свих збивања у Аја Напи. Свакако, не смемо заборавити породични хотел Цаллисто Холидаy Виллаге са промоцијом која подразумева да двоје деце до 14 година не плаћају смештај као и један од најлуксузнијих хотела у Аја Напи Адамс Беацх, који у Супериор соби може сместити двоје деце до 13 година која плаћају само авио карту.

Поласци у јулу, августу, септембру и октобру налазе се у Ултра Фирст Минуте понуди, а хотеле које бисмо посебно издвојили су, наравно, најпродаванији хотел, а уједно и најбољи породични хотел на Кипру Цаллисто Холидаy Виллаге, затим један од луксузнијих хотела у близини фантастичне плаже Адамс Беацх, као и хотел у близини Нисси плаже, најлепше плаже на Кипру Цхристофиниа Хотел (који се налази тачно преко пута познатог хотела Адамс Беацх).

Фото: Wаyоут 

Право лето у Хургади почиње почетком априла, а због веома великог интересовања, Wаyоут агенција је обезбедила додатне капацитете у најтраженијим хотелима и у авионима, а посебно за летове крајем априла који покривају ускршње и првомајске поласке. Као одличну препоруку за породице са децом, препоручили бисмо хотеле Солyмар Сома Беацх са једном од најлепших плажи у Хургади, Неw Еаглес Аqуа Парк, затим Палм Беацх Ресорт у коме двоје деце до 13 година не плаћају смештај, као и неки од најтраженијих породичних хотела из Сунрисе ланца, из кога бисмо посебно издвојили и један од најлуксузнијих хотела у Хургади - Сунрисе Црyстал Баy.

Фото: Wаyоут 

Такође бисмо посебно издвојили тек реновирани и ребрендирани хотел Протелс Гранд Сеас Ресорт са једном од најлепших и најдужих плажа у Хургади, затим новоотворени Беллагио Беацх Ресорт, као и неке од најпопуларнијих хотела на нашем тржишту као што су Лонг Беацх Ресорт, затим Сеа Гулл, или неки од чувених хотела из Сунрисе ланца хотела. Хургада и Египат нису само летовање и купање у мору, већ и  фантастична алл инцлусиве услуга, богат ноћни живот, сунчање током целог одмора, сјајни хотелски аqуа паркови за децу и базени који се греју у току зимских месеци, одласци на незаборавне излете у Луксор, Каиро, пустињски Сафари и још много, много тога, а уз потврду о вакцинацији или уз негативан антигенски или ПЦР тест, на своје путовање у Хургаду можете отпутовати без стреса и додатних трошкова.

Фото: Wаyоут 
 
Наравно, једно од најлепших периода у години за путовање у Египат јесте у мају и јуну, а за све наше путнике припремили смо мноштво ексклузивних и веома атрактивних понуда за различите укусе, како би свако од путника мога да изабере прави хотел за своје дуго очекивано летовање.

Фото: Wаyоут 

Наравно, период у јулу и августу је најфреквентнији када су у питању годишњи одмор, а за све наше путнике, у сарадњи са најпознатијим хотелски ланцем на нашем тржишту, Сунрисе хотелима смо за овај период обезбедили додатни сајамски попуст у износу од 30€ за све који желе да своје летовање проведу у неком од ових фантастичних хотела.

Фото: Wаyоут 

А како од Wаyоут агенције увек можете очекивати нова изненађења и нове неодољиве понуде, за све љубитеље Шпанске обале смо припремили никад повољнију понуду за летњу сезону 2022. године за Коста Браву. Ова фантастична понуда обухвата поласке од средине јуна, па све до средине септембра, а за све наше путнике смо пажљиво изабрали хотеле који одговарају разноврсним укусима и захтевима путника. За све наше путнике бисмо издвојили понуде за Хтоп ланац хотела, а посебно бисмо обратили пажњу на најпродаваније хотеле овог лета, а то су Хтоп Планамар и Хтоп Суммер Сун.

Фото: Wаyоут 

Позивамо све заинтересоване путнике да користе нашу онлине платформу за резервације и путем сајта www.wаyоут.рс или путем маил адресе оффице@wаyоут.цо.рс резервишу своје путовање из снова.

Фото: Wаyоут 

На крају, напомињемо да све актуелности везане за аранжмане агенције Wаyоут можете испратити и путем наше Фацебоок  и Инстаграм странице, а тамо вас чека и мноштво занимљивог садржаја.

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.