· · Коментари: 0
АРХЕОЛОГИЈА

Сви смо ми ВАНЗЕМАЉЦИ, ево и доказа! Милош разоткрива три највеће МИСТЕРИЈЕ Србије

Атлантида, пирамиде и лобање су три највеће мистерије на Земљи које ће увек изазивати пажњу јавности.

1606311958_MilosTodorovic.PNG
Фото: Приватна архива

Сфингу је подигла напреднија цивилизација од наше, на Антарктику се крије подземни град, пирамиде су користили ванземаљци као гориво за свемирске бродове и још много оваквих прича испредају се широм планете иако је наука успела да одгонетне и објасни многе мистерије.

Прочитајте још: ДВЕ године су путовали до СРБИЈЕ, а када је дошла ЦРВЕНА АРМИЈА уништили су ОФИЦИРСКЕ униформе (ФОТО/ВИДЕО)

Бедуини су Срби?
Српски писац из времена романтизма је објавио теорију према којој су Бедуини  - Срби. Име им долази од наше речи - бедни.

- Иако су археолози пронашли дневник градитеља пирамида, многи људи до данас верују да их је изградила непозната цивилизација која је стигла из васељене - каже Милош Тодоровић, археолог.

Милош каже да се око сваког археолошког налазишта испредају приче и колају мистерије, а што је налазиште важније то се више ребуса отвара.

Све је почело са Захаријем Сичином, али је Ерих фон Данекен најпознатији псеудоархеолог.

- Све је почело са руским научником Захаријем Сичином, али праву популарност псеудоархеологије достигао тек Ерих фон Даникен. Овај контроверзни швајцарски писац је боравио у Египту, а пре одласка у  у затвор написао књигу "Кочија богова" у којој је почео да распреда мистериозне приче - истиче Милош.

Прочитаје још: Зашто дајемо ПОКОЈНИКУ 40 дана? Фантомски ДНК доказује ПОРЕКЛО човека које ће многе УПЛАШИТИ

Милош у Египту Фото: А. М.

Готово да нема "мистериозног" места на планети које Деникен није посетио и пружио своју теорију. Тако се дотакао и Србије. Наиме, на мапи "археолога древних ванземаљаца" Србија се спомиње са нашла са два кандидата - Винчом и фреском из Дечана.

Деникен је књигу написао у египатском затвору!

- Страшно је што је сама Винча толико занимљив локалитет на којем су пронађени опсидијан са Карпата, со из Тузле и спондилос шкољке из Грчке, што сведочи о невероватној трговини, а приче о "винчанском писму" све то бацају у воду - објашњава Тодоровић.

Прочитајте још: Када је ПУТИН сео на ОВУ СТОЛИЦУ сви су знали да ће бити први човек РУСИЈЕ (ФОТО)

Међутим, занимљиво је да босанску пирамиду не спомињу теоретичари завера. Њима се не допада што у овој "пирамиди" није никакав доказ пронађен, а онај ко је открио је отишао превише ка енергетском и духовном мистицизму.

Лепенски алфабет?
Поред приче да су "Лепенци били Срби" и "винчанског писма", постоји и теорија да је и Лепенски вир имао своје писмо. Реч је о три пронађена симбола, а теорија је да ови симболи, у зависности од сунчевог светла, могу да дају различите знакове што је комплетан алфабет!
Па, ми смо ванземаљци!

- Сви смо ми ванземаљци. Пре настанка људи постојао је само водоник и по неко зрнце хелијума. Дакле, сваки човек у себи садржи прашину звезда које су давно експлодирале. Зар није прелепо што је сваки човек дошао са звезда - закључује Милош Тодоровић.

Прочитајте још: Научници потписују петицију ПРОТИВ слања порука у СВЕМИР: Мисле да су ванземаљци претња за нас?!

Једино археолошко место о којем не постоје занимљиве теорије је Старчево. Разлог је једноставан - српски археолози су одувек ниподаштавали овај локалитет у корист Винче и Лепенског вира, па аутоматски није био занимљив ни псеудоархеолозима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.