Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕГЕЈ

Велика распродаја грчких ХОТЕЛА, а цене се крећу већ од 160.000 евра!

Тренутно се на северу Грчке продаје стотинак хотела, а најјефтинији већи објекат са базеном и погледом на море може да се купи за пола милиона евра. Уколико сте већ уплатили летовање у Грчкој проверите да ли се хотел налази у понуди агенција за продају некретнина.

Solun.jpg
Грчко тржиште некретнина је турбулентно Фото: Пиксабу
Oglas

На грчким сајтовима за продају некретнина тренутно се може видети изузетно богата понуда грчких хотела на северу земље, а највећи број објеката се налази на Халкидикију. Цене су невероватне и почињу од 160.000 евра.

Прочитајте још: Омиљено острво Срба: Овде је царица била лудо заљубљена, а вила њене љубави претворена је у СРПСКУ БОЛНИЦУ

Повољни станови крај мора Фото: Пиксабу

Хотели у Аспровалти, Врасни, Калитеи, Полихрону, Неа Муданији, али и свим осталим туристичким местима које на северу Грчке воле српски туристи могу да се пазаре за мале паре, а најјефтинији објекат кошта само 160.000 евра и налази се у Врасни.

Прочитајте још: Француска новинарка посетила Београд, а оно што је доживела потпуно је ШОКИРАЛО: "Срби једну ствар праве боље од нас"

Истина, овај објекат има само четири апартмана, али је од мора удаљен 200 метара. Од 300.000 до пола милиона евра могу да се пазаре објекти са двадесетак соба и базеном!

Невероватно богата понуда хотела на Егеју!

Изузетно повољан хотел продаје се у Неос Мармарасу за само 1,5 милиона евра. Хотел има два објекта, 44 собе, рецепцију, базен, прелеп поглед на море и делимично је реновиран.

Прочитаје још: Можете ли да замислите како ће изгледати путовање 2049. године? Отвара се ПУТ СВИЛЕ, а Кинези ће имати главну улогу

Повољан хотел може да се нађе и у Полихрону, а продаје се за 2,1 милион евра. Овај хотел има 41 собу, а изграђен је 1990. године. За три милиона евра може да се купи и новији хотел који, истина, има само 25 соба. Они који желе хотел на самој обали треба да издвоје пет милиона евра.

Прочитајте још: Због короне једно занимање прети да НЕСТАНЕ, а многи људи у Србији се баш њиме баве

Тачније, хотел на самој обали на полуострву Касандра има 22 собе и кошта 5,5 милиона евра. Новији хотел на истом полуострву са 28 соба је девет милиона евра. Већи хотел са 130 соба на Халкидикију може да се нађе за око 11 милиона евра. Док још већи објекат са 150 соба је милион скупљи.

Очекују банкрот
Привредна комора Грчке је недавно спровела анкету међу хотелијерима са питањем шта мисле како ће пословати ове године? Чак 65 одсто грчких хотелијера је одговорило да мисле да ће банкротирати!
Са два милиона евра може да се бира хотел.

Грчко тржиште некретнина је веома турбулентно, па су тако држављани Србије пре неколико година могли да купе стан у Солуну или на Егејском мору за 20.000 евра. Они би га после издали и стан би, практично, исплатио сам себе! Међутим, прошле године је цена најјефтинијих станова скочила на ниво београдских и куповина се драстично смањила. 

Прочитајте још: Више од милион Срба лане летовало је у Грчкој, а ево шта је најновији ХИТ у овој земљи

Грчка је прошле године имала 34 милиона туриста од којих је оставрила приход од 18 милијарди евра, што је 12 одсто бруто националног дохотка. У Грчкој је 20 одсто људи запослено у сектору туризма и ова привредна грана ће морати да се опорави.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas