Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АВИОНИ

Седећемо као САРДИНЕ! ОВО су НОВА СЕДИШТА у авионима! (ФОТО)

Путници ће седети као на столицама, неће бити забаве, а ручни пртљаг ће бити на месту сточића.

1596790304_Priestman.jpg
Фото: priestmangoode
Oglas

Британска дизајнерска фирма "PriestmanGoode" недавно је објавила како ће изгледати кабине у најскоријој будућности. Најновији дизајн "Pure Skies" објавио је британски "Сан" и мало је рећи да је - забрињавајућ!

Прочитајте још: Зашто СРПСКИ ТУРИСТИ бирају баш ОВО летовалиште? Луксуз, базен спа... а ТЕСТ НА КОРОНУ НЕ ТРЕБА

Прочитајте још: Како ћемо ЛЕТЕТИ наредне године? Имаћемо ЕЛЕМЕНТАРНУ УДОБНОСТ и бићемо БЕСНИ!

Добро је познато да је авиоиндустрија јако погођена вирусом корона, да су многе авиокомпаније пред банкротом, а остале покушавају да уштеде о чему можете прочитати ОВДЕ.

Хигијена ће бити на савршеном нивоу, али...

Британска фирма је понудила решење за све проблеме! Иновативни дизајн ће имати виши ниво хигијене, јер ће редови бити одвојени стаклом, односно плексигласом. Седишта направљена од фотохромастког и термохроматских материјала који ће се грејати по потреби и хладити, али и лакше чистити и аутоматски убијати вирусе.

Нема сточиће, забаве и мрежице Фото: priestmangoode

Нове кабине ће изгледати футуристички, јер ће путници на месту сточића имати екране са обавештењима. Међутим, неће више бити забаве у смислу богатог избора филмова, игрица и музике. Нови систем ће пружати могућнсот да се путник улогује својим телефоном и преко свог екрана гледати филмове и слично. Они који воле да "бинџују" (у континуитету гледају серије) могу да их изнајме, али ако плате.

Лични пртљаг више неће моћи да буде кофер!

Занимљиво је и да седишта више неће моћид а се померају и путници се комотно завале човеку иза њих у крило. Тачније, то ће бити могуће ако се - плати!

Прочитајте још: Јесте ли спремни да путујете у СВЕМИР? Постоји ПЛАН И ПРОГРАМ, а ваше је да се пријавите

Највећу промену ће, ипак, доживети сточић који важи за најпрљавији део авиона. Стоћић неће бити закачен за седиште испред, него са стране. Седишта ће бтии светлија уемсто мат, јер се тако лакше виде флеке и боље ће се чистити.Испред, на месту мрежице, налазиће се простор за личну торбу путника.

Лични пртљаг се ставља испред путника Фото: priestmangoode

Бизнис путници ће уживати у већој приватности захваљујући завесицама и имаће мале ормариће за ствари. Бизнис класа ће и даље имати телевизоре.

Прочитајте још: ИСТИНИТА ПРИЧА: Три месеца ЖИВЕО НА АЕРОДРОМУ о трошку авиокомпаније, па рекао: Идем сада кући!

Добра вест за путнике је да ће овај систем заживети тек кроз три године, а до тада многе ствари могу да се промене. Такође, можда га неће применити све авиокомпаније.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas