· · Komentari: 0
AVIONI

Sedećemo kao SARDINE! OVO su NOVA SEDIŠTA u avionima! (FOTO)

Putnici će sedeti kao na stolicama, neće biti zabave, a ručni prtljag će biti na mestu stočića.

1596790304_Priestman.jpg
Foto: priestmangoode

Britanska dizajnerska firma "PriestmanGoode" nedavno je objavila kako će izgledati kabine u najskorijoj budućnosti. Najnoviji dizajn "Pure Skies" objavio je britanski "San" i malo je reći da je - zabrinjavajuć!

Pročitajte još: Zašto SRPSKI TURISTI biraju baš OVO letovalište? Luksuz, bazen spa... a TEST NA KORONU NE TREBA

Pročitajte još: Kako ćemo LETETI naredne godine? Imaćemo ELEMENTARNU UDOBNOST i bićemo BESNI!

Dobro je poznato da je avioindustrija jako pogođena virusom korona, da su mnoge aviokompanije pred bankrotom, a ostale pokušavaju da uštede o čemu možete pročitati OVDE.

Higijena će biti na savršenom nivou, ali...

Britanska firma je ponudila rešenje za sve probleme! Inovativni dizajn će imati viši nivo higijene, jer će redovi biti odvojeni staklom, odnosno pleksiglasom. Sedišta napravljena od fotohromastkog i termohromatskih materijala koji će se grejati po potrebi i hladiti, ali i lakše čistiti i automatski ubijati viruse.

Nema stočiće, zabave i mrežice Foto: priestmangoode

Nove kabine će izgledati futuristički, jer će putnici na mestu stočića imati ekrane sa obaveštenjima. Međutim, neće više biti zabave u smislu bogatog izbora filmova, igrica i muzike. Novi sistem će pružati mogućnsot da se putnik uloguje svojim telefonom i preko svog ekrana gledati filmove i slično. Oni koji vole da "bindžuju" (u kontinuitetu gledaju serije) mogu da ih iznajme, ali ako plate.

Lični prtljag više neće moći da bude kofer!

Zanimljivo je i da sedišta više neće moćid a se pomeraju i putnici se komotno zavale čoveku iza njih u krilo. Tačnije, to će biti moguće ako se - plati!

Pročitajte još: Jeste li spremni da putujete u SVEMIR? Postoji PLAN I PROGRAM, a vaše je da se prijavite

Najveću promenu će, ipak, doživeti stočić koji važi za najprljaviji deo aviona. Stoćić neće biti zakačen za sedište ispred, nego sa strane. Sedišta će btii svetlija uemsto mat, jer se tako lakše vide fleke i bolje će se čistiti.Ispred, na mestu mrežice, nalaziće se prostor za ličnu torbu putnika.

Lični prtljag se stavlja ispred putnika Foto: priestmangoode

Biznis putnici će uživati u većoj privatnosti zahvaljujući zavesicama i imaće male ormariće za stvari. Biznis klasa će i dalje imati televizore.

Pročitajte još: ISTINITA PRIČA: Tri meseca ŽIVEO NA AERODROMU o trošku aviokompanije, pa rekao: Idem sada kući!

Dobra vest za putnike je da će ovaj sistem zaživeti tek kroz tri godine, a do tada mnoge stvari mogu da se promene. Takođe, možda ga neće primeniti sve aviokompanije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.