Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ

Опрез! Млади, усред короне, прилазе старијима и КАШЉУ ИМ У ЛИЦЕ, потом све објаве на интернету

Опасна игра младих мобла би бити смртоносн ау време светске пандемије, упозорава ирски министар здравља

corona-4983569_960_720.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Последњи вирали изазов, који је окупио велики број младих је опасан по здравље људи широм света - кијање у лице старијим особама у време пандемије Covid-19 вирусом.

Наиме, последњи изазов остварује се на улици кашљањем људима у лице, а на удару су нарочито старији људи. Ова ситуација се снима, а потом и објављује на друштвеним мрежама и номинују се нови људи, који се морају прикључити изазову и урадити исту ствар.

Једна од жртава тог изазова недавно је био и ирски министар здравља, Симон Харис. Док је шетао пришли су му дечко и девојка и накашљали се у његово лице, након чега су се гласно смејали и побегли.

Прочитајте још: Апликације одају наша кретања: Како да обришете податке са Гоогле Мапс?

- Можемо ли као људи погледати што се догађа у Италији и другим земљама Европске Уније, где стотине људи свакодневно умиру од вируса који би могао бити смртоносан за одређене људе наше популације. Ово што се мени догодило је нека врста игре на друштвеним мрежама, али то није игра, то је одвратно. Људи који то раде морају да размишљају да се то може догодити њиховим декама, бакама, мајкама, очевима и пријатељима са озбиљним здравственим проблемима - упозорио је Харис на конференцији у Дублину. 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas