· · Коментари: 0
САВЕТИ

Не нервирајте се док тражите даљински, један КЛИК ће вас спасити потраге

Тик Токерка открива.

1612000955_Depositphotos_68084193_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Замислите сцену: добро сте се умотали и седите на софи са најближима, спремајући се да гледате омиљену серију. То опуштане прекида осећај да нико од вас не може да пронађе даљински управљач. Настављате свуда да тражите, али безуспешно. Тако једна Тик Токерка открива какао да нађете даљински, ако сте корисник Ски К претплатничке телевизије.

Прочитајте још: ПОЈАЧАЈТЕ ГРЕЈАЊЕ, а да рачуни остану исти: Потребна вам је само једна ствар (ВИДЕО)

Она је била одушевљена кад је случајно од двогодишње ћерке сазнала за овај трик. Потребно је само да притиснете дугме и даљински ће се огласити и тако ће вам олакшати проналажење.

Трик који ће уштедети време за потрагом даљинског
Ски К
Ски К је претплатничка телевизијска услуга која се користи у Великој Британији, Ирској, Немачкој, Аустрији и Италији.

Софи Л. која се на Тик Току појављује под именом "Тхе Фолдинг Ладy" поделила је овај снимак са називом "Има ли да још неко није знао за овај трик осим мене?, демонстрирајући како се то ради.

Прочитајте још: Промените ове СИТНИЦЕ у дому и унапредите здравље

На снимку се види како она притиска и држи дугме док даљински не почне да се оглашава. Затим, да би зауставила звучни сигнал, довољно је да притисне дугме на даљинском управљачу.

Прочитајте још: Извлаче ПОЗИТИВНУ енергију! Ове биљке никако НЕ СМЕТЕ имати у свом дому

На врху видео клипа написала је: "Моја двогодишња ћерка ме је овоме научила". 

Очигледно је да је ова мама импресионирана овом малопознатом функцијом, јер њен клип има преко 178 хиљада лајкова. Многи су били одушевљени овим сазнањем, те су остављали коментаре "да је то најбоља ствар икад", други су коментарисали "да су такође овај трик сазнали од деце".

@тхефолдингладy

Реплy то @цхарлдамелиооx ох yеах!!! И’м леарнинг со муцх тханк yоу 🙏

♬ оригинал соунд - Сопхие Лиард

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.