· · Коментари: 0
ПАМЕТНИ УРЕЂАЈИ

Позитивне стране! Ево како МОДЕРНА ТЕХНОЛОГИЈА доприноси квалитетнијем животу

Склони смо да модерним технологијама и паметним уређајима око нас придајемо негативне критике када је реч о њиховом утицају на живот. Напротив, ево како су оне допринеле бољем животу

1595021782_Health-app---Depositphotos.jpg
Фото: Depositphotos

Наша свакодневница непрестано се мења, а те промене управно у највећој мери узрокују модерне технологије и њихов непрестани развој. Тако данас исповремено можемо обављати више послова, куповати из фотеља и виртуелно се сусретати са људима широм света.

Прочитајте још: НЕ НАСЕДАЈТЕ! Направите сами НЕОПХОДАН део за МОБИЛНИ (ВИДЕО)

Технологије могу да олакшају наш живот, али кључна одлука је на нама како ћемо их користити

Технологија нам отвара многе нове прилике. Тако ће појединци неодговорним понашањем допустити да паметни уређаји надвладају њима самима и одвоје их од реалног друштвеног живота.

Са друге стране, модерне технологије донеле су и многе позитивне прилике и измениле наш живот олакшавајући нам неке активности.

Прочитајте још: Технолошка ПОБЕДА: Европол разбио мрежу за комуникацију коју су користиле ХИЉАДЕ КРИМИНАЛАЦА

Доносимо вам три главне предности модерних технологије које су наш живот учиниле лакшим и занимљивијим.

Лакши проналазак љубавног партнера

Интернет је пружио већу могућност избора било партнера за дугорочне мреже или кратке авантуре. Многобројне апликације нуде прилике за проналазак љубавног партнера за једну ноћ или за цео живот.

Прочитајте још: 5Г МРЕЖА покорила Америку!

Такође, сведоци смо и да су многи нови љубавни парови и бракови створени управо на интернету. Наравно, увек остаје онај савет да потенцијалног партнера са мреже обавезно боље упознамо и у стварном свету пре неких већих одлука у партнерским односима.


Фото: Depositphotos

Најбоље пословне прилике

Интернет је променио и могућност проналаска жељеног посла, па никада до сада није било лакше пронаћи боље пословне прилике.

Прочитајте још: МОГУЋЕ ЈЕ! Како да препознате да ли вас је неко ставио на "MUTE" на ИНСТАГРАМУ?

Интернет игра веома важну улогу у модерном пословном свијету, а многи послови који пре 10 година нису постојали данас су доступни захваљујући глобалној мрежи. Такође, данас се успешан бизнис може водити из властите собе, сарађујући са целим светом. Технологија нам је омогућила невероватне пословне прилике, а на нама је само да их позитивно искористимо.

Праћење здравствених параметара

Прочитајте још: ГОЛИШАВЕ слике на ИНСТАГРАМУ како бисте привукли пратиоце? Проверите да ли ова ТАКТИКА ради

Модерни технолошки уређаји прате откуцаје срца, ниво кисеоника у крви, ниво шећера, крвни притисак, реакције на надражаје око нас и многе друге здравствене параметре, који би даље могли да нам укажу и на прве здравствене проблеме како би реаговали на време.

Много параметра људске свакодневице се прати, а све то би требало да омогући лекарима и стручњацима да боље разумеју не само ваше, већ здравље целокупне нације. Технологија би нам могла помоћи у стварању здравије нације, али одговорност на крају остаје на појединцима.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.