Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ЗРАЧЕЊЕ

5Г ХИСТЕРИЈА се шири светом, а ОВИ ЉУДИ на њој одлично ЗАРАЂУЈУ

Ефекти ове нове техонологије још нису испитани, али многи лекари упозоравају на огромну опасност. Зато се спремите за борбу против 5Г.

1595317772_1.jpg
Oglas

"Заштита од 5Г" - производе са таквом ознаком нуде многе "онлајн" продавнице. Интернет тржиште је преплављено налепницама, кристалима, маскама за телефоне па чак и одећом против електромагнетног зрачења. Да ли заиста постоји панацеја? Научници су дали свој одговор

Прочитајте још: О овом хотелу КОЛАЈУ ПРИЧЕ, сваки детаљ говори ЈЕДНО, а сада мами и СРБЕ (ФОТО)

Прочитајте још: Колективни имунитет НЕ ПОСТОЈИ! Доктор Андреј: Вирус је могао бити спречен у ЈАНУАРУ, неко ће морати 2 пута да се ВАКЦИНИШЕ

Вирус шири нова технологија Фото: Пиксабеј

5Г хистерија шири се Европом као пожар! Људи спаљују антене, јер верују да су оне "тихе убице" човечанства.

Многобројне теорије завере повезују нову технологију с пандемијом КОВИД: неки верују да 5Г ствара и шири вирус; други су убеђени да електромагнетно зрачење уништава имунитет и смањује отпорност организма на инфекције!

Карантин је уведен да би светска влада из сенке...

Трећи претпостављају да је карантин у целом свету уведен да би светска влада из сенке остварила свој злокобни план уништавања људске популације уз помоћ 5Г; черврти су сигурни да је хајка око вируса и око 5Г дигнута с циљем одвлачења пажње од поновне економске поделе света.

Панацеа је спас!
Док су људи били у паници, трговци су им нудили "панацеју" тврдећи да рицинусово уље, фенолни прах и хинин ће их сигурно спасити од  болести. Лекари су препоручивали остриге и бренди као средства за спречавање инфекције. Међутим, ови "лекови" нису помагали.  Неколико људи је, чак, настрадало због самолечења јер су побркали хинин с отровом стрихнином.
У 19. веку је струја ширила вирус!

Интересантно је да ово није први пут да су људи окривили нове технологије за ширење заразе. Нешто слично се десило за време пандемије такозваног "руског грипа" крајем 19. века.

Грип се шири у градовима са уличним светиљкама!

Још 1889. године први случајеви ове инфекције су били забележени у Санкт Петербургу. Убрзо је зараза  пренесена у друге земље и на крају убила око милион људи с обе стране Атлантика.

У то време биолози нису знали о вирусима: наука је била тек на прагу значајног открића. Пошто струка није била у стању да објасни чиме је изазвана епидемија, људи су сами креирали фантастичне теорије.

Многи зрађују на страху Фото: Пиксабеј
Паника је покретач трговине!

Према једној популарној верзији, за ширење болести је била крива струја: "The New York Herald" је писао 31. јануара 1890. године да је епидемија "избила углавном у градовима где има пуно електричних светиљки"!

Прочитаје још: У РУСИЈИ се штите од КОРОНЕ леком који кошта 150 ДИНАРА

И у наше време паника је најбољи покретач трговине. Док научници воде дискусије о утицају 5Г на здравље, интернет-продавнице већ нуде људима заштиту од елекртомагнетног зрачења: маске за телефон, штитеве против рутера, мајице и капуљаче за блокирање радијације у градској средини.

Штит против 5Г мреже
Научници из Литваније су спровели експеримент да би утврдили да ли таква опрема заиста помаже. Стручњаци су испитивали такозвани "штит против зрачења рутера", који је садржао у свом саставу обичну алуминијумску фолију.
Штит, маске, капуљаче

Истраживања су показала да штит смањује зрачење од рутера само за 14 одсто - и то у случају ако човек стоји управо иза њега. Научници кажу да померање рутера на 20 сантиметара боље заштитити од зрачења него фолија.

- Зраци ће свеједно бити свуда око вас, чак и ако се одбраните од једног "геџета" ("смартфона", таблета и тд), стићиће вас зраци од неког другог уређаја - каже професор Технолошког универзитета из Каунаса Бенас Урбонавичус.

Капуљача за блокирање радијације није за свакодневно ношење у граду.

Што се тиче одеће против нејонизирујућег зрачења - она заиста постоји. То су мантили, радна одела, рукавице, шлемови и чизме за стручњаке који раде у зонама јаког електномагнетног зрачења. Таква одећа је направљена од специјалних материјала разрађених у научним лабораторијама. Она је намењена за кратковремену употребу током професионалних радова, а не и за свакодневно ношење у градским условима.

Нема доказа да капуљача штити од електромагнетног зрачења Фото: Пиксабеј

Да би направили мајице и капуљаче од специјалне тканине за масовну продају, произвођачи морају добити сертификат који потврђује заштитна својства материјала. Такав сертификат имају само поједине фирме док већина интернет продавница нема никакав доказ да њихови производи стварно штите.

Доказан је само топлотни утицај 5Г мреже.

Најбитнија ствар јесте: не можемо да се заштитимо од негативног утицаја нове технологије док не сазнамо - какав је то у ствари утицај. Научници још увек нису дали тачан одговор на питање: на који начин 5Г мрежа може да оштети наше здравље? Нико није спроводио темељна истраживања деловања електромагнетног зрачења високих фреквенција (у којима ће радити 5Г) на организам човека. За сада добро је познат само један штетни ефекат - топлотни. Зато се многи боје да ће нас 5Г антене једноставно "спржити".

Природне РЕЦЕПТЕ како се заштити од 5Г МРЕЖЕ прочитајте у штампаном издању РУСКОГ ТРАВАРА

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas