· · Коментари: 0
ПЛАВА КРВ

БРУКА: Ево доказа да су Меган Маркл и принц Хари име Лилибет дали пре знања краљице Елизабете

Краљица Елизабета ће баш бити љута што су њен приватни надимак дали девојчици.

1624434070_MeganHari.PNG
Фото: Instagram/ screenshot meghanmarkle_official

Меган Маркл и принц Хари су тужили БиБиСи који је објавили да су име ћерки дали без дозволе краљице Елизабете. Међутим, управо је испливао доказ да су име планирали и дали пре бебиног рођења!

Прочитајте још: Кишобран Кејт Мидлтон о коме сви причају: Нови стајлинг принцезе није остало непримећен (ФОТО)

Принц Хари (ни)је тражио дозволу од краљице

Мала Лилибет Дијана рођена је 6. јуна и када је јавност чула њено име сви су били шокирани. Наиме, Меган Маркл и принц Хари су ћерки дали тајно име краљице Елизабете којим су је звали искључиво отац и преминули супруг Филип. Чак и принц Чарлс је никада није назвао Лилибет.

Принц Хари је тужио БиБиСи, а сада је испливао доказ који показује да су били у праву!

Када је "пукла брука" принц Хари је одлучио да тужи БиБиСи који је објавио да је име дато без дозволе краљице Елизабете. Принц Хари је тврдио да је су краљици показали бебу видео позивом и питали је да ли могу да јој дају име Лилибет? Међутим, краљевска куће тврди да је пар краљици само саопштио да ће дати то име.

Домен Лилибет су купили још у мају

Сада је испливао и доказ да нису ни планирали да питају краљицу Елизабету, јер су одлуку донели без ње. Веровали или не, али Меган Маркл и принц Хари су интернет домен “Lilibet Diana” купили пре него што је девојчица рођена и краљица Елизабета одобрила име!

Прочитајте још: Све гледају Камилу: Трке у Аскоту показале како се гламурозно носи шешир (ФОТО)

Наиме, војвода и војвоткиња од Сасекса су URL lilibetdiana.com направили 4. јуна кроз провајдера "GoDaddy", а то је два дана пре него што је рођена Лилибет Диана Маунтбатен Виндзор. 

Неколико дана раније, 31. маја, они су регистровали домен под називом "lilidiana.com"  што је алтернатива истог имена.

Прочитајте још: Родитељи Кејт Мидлтон данас имају дупло СЛАВЉЕ: Ево како ће војвоткиња изгледати када остари! (ФОТО)

Куповина домена је потпуно нормална ствар међу позантим личностима, јер њихово име многи експлоатишу и покушавају да им препродају по баснословној своти.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.