· · Коментари: 0
ЈЕЗИВО

Најбољи криминалистички документарци рађени по ИСТИНИТИМ ДОГАЂАЈИМА! (ВИДЕО)

Криминалистички документарци који нису за плашљиву публику.

1626168640_woman-3096899_1920.jpg
ФОТО: Пиксабеј

Представљамо вам листу од пет документараца, који спадају у категорију мистерије, али оно што им даје тежину је чињеница да су сви рађени по истинитим догађајима.

Дакле, за све вас Интернет залуђенике, теоретичаре завере и љубитеље решавања случајева, ово су  најчуднији доступни истинити криминалистички документарци.

Прочитајте још: Најбољи хорор филмови свих времена! (ВИДЕО)

Криминалистички документарци

1.  American Murder: The Family Next Door (2020)

Упозорење: Можда овај документарац не треба да гледате са својим дечком / мужем, јер га можда после нећете видети на исти начин. Чак и породице са најбољим сликама на друштвеним мрежама сигурно ће имати својих проблема, али оно што започне као ванбрачна веза у овој узнемирујућој причи о убиству постаје врло мрачно. Првобитно виђен као муж погођен тугом који тражи своју несталу породицу, Крис Ватс је постао један од најомраженијих мушкараца у Америци када је признао да је убио своју трудну супругу Шенан и њихове две мале ћерке, Белу и Селест. Нормалност читаве ситуације је оно што овај случај чини толико занимљивим - на дан када Крис убија породицу, пар се дописивао о поврћу које ће купити за вечеру.

2. Abducted In Plain Sight (2017)

У овом криминалистичком документарцу, не знамо шта је луђе, манипулативни комшија који је киднаповао Жен Броберг или безглава породица која јој је дозволила да је киднапују, два пута. Када је Жан имала само 12 година, отео ју је њен комшија Роберт Берчтолд, који је био деценијама старији од ње. Међутим, вратио ју је назад, све док је обмањивао Жанину породицу. Убедио је породицу да одустане од свих оптужби за отмицу, наставио је да проводи време са ћерком у сопственој кући и поново је киднаповао две године касније.

3. Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer (2021)

Док типичан  криминални документарац има један злочин, овај има све - убиства, нападе, силовања, отмице. прича о једном од најстрашнијих серијских убица у америчкој историји, у којем се детаљно описује стравично дивљање Ричарда Рамиреза, који је на крају осуђен за 13 убиства, пет покушаја убиства, 11 сексуалних напада и 14 провала (ово је вероватно само делић његових стварних злочина). Упозорење: Фотографије са места злочина нису за оне који пате од срца.

4. The Keepers (2017)

Ова америчка документарна серија од седам епизода истражује суморно убиство часне сестре Кетрин Чесник из 1969. године. Оно што је још узнемирујуће од њене неразјашњене смрти је откриће онога што је знала - Чесник је убијена јер је сазнала за образац сексуалног злостављања девојака у католичкој школи у којој је предавала. Криминалистички документарац са озбиљном темом за размишљање.

Прочитајте још: Најбоље комедије свих времена! (ВИДЕО)

5. Amanda Knox (2016)

Замислите најгори могући сценарио вашег искуства у иностранству - и то би било то. Када пресуда крене по злу, америчка студенткиња Аманда Кнок осуђена је на 26 година у италијанском затвору због бруталног убиства и силовања своје цимерке Мередит Керчер. У криминалистичком документарцу, Аманда иступа са својом причом и уводи нас у околности које су претходиле пресуди, као и причи о томе како је ослобођена након четири године проведене у затвору.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.