· · Коментари: 0
СЕКС И ГРАД

Да ли је Саманта крива за распад серије "Секс и град"?

Може ли култна серија" Секс и град" бити иста без неприкосновене Саманте? Обожаватељи су рекли своје. А ко је кривац?

1612860919_Depositphotos_17968921_s-2019.jpg
Фото: Депозит

После потврде да ће серија "Секс и град" добити свој наставак, али без чувене Саманте, обожаватељи су изразили своје незадовољство поводом овог сазнања, које су потврдиле и глумице Сара Џесика Паркер, Синтија Никсон и Кристин Дејвис.

Сценарио
Нова ХБО Маx серија биће базирана на књизи Кендас Бушнел "Секс и град", као и на оригиналној серији коју је створио Дерен Стар. Радња прати Кери, Миранду и Шарлот које се сећају свог пријатељства и компликованог живота током 30-их година, али у 50-им њихови животи су још више компликовани, а пријатељство јаче. Састојаће се од 10 получасовних епизода, чија ће продукција почети на пролеће у Њујорку.

Након тизера који су три славне глумице представиле свету, дошло је до поделе међу гледаоцима. Једни су изузетно узбуђени због наставка култне серије која је планетарно гледана, док су други крајње разочарани због одсуства невероватне Саманте Џоунс која је, по мишљењу многих, дала посебан печат овој култној серији.

Прочитајте још: СЕКС И ГРАД добија наставак, али без ове глумице (ВИДЕО)

Видно незадовољни фанови делили су своја мишљења путем друштвених мрежа, а само неки од коментара су: "Серија без Саманте нема смисла", "Саманта је била најбољи лик", "Покушајте да контактирате Ким", "Без Саманте ово ће бити јако лоше"...

Токсична веза међу колегиницама

Како је Ким Катрал у више наврата изјављивала лик Саманте је оставила иза себе, а није тајна да се ни са колегиницама са сета није најбоље слагала. У интервјуу 2017. године са Пирсом Морганом, Катралова је открила да постоји "токсична веза" између ње и њених колегиница.

Прочитајте још: Љубинка Кларић открила непознате детаље са снимања серије "Мој рођак са села": Ово сигурно нисте знали о Војину Ћетковићу!

"Хвала, али не, добро сам"
Након што је играла у серији, која је трајала од 1998. до 2004. године, и у два филма 2008. и 2010. године, Катралова је јасно ставила до знања да се неће појављивати ни у једном следећем пројекту. Рекла је медијима да је њен одговор на снимање трећег филма био "једноставно, хвала, али не, добро сам".

- Никада нисмо биле пријатељице. Биле смо колеге и на неки начин је то врло здраво место, јер тада имате јасну линију између свог професионалног живота и личног односа - рекла је Ким која је тада додала да је Сара Џесика Паркер "могла боље да се односи према њој", као и да "никада није сазнала у чему је њен проблем".

Извори блиски глумицама су у неком од интервјуа за часопис "Пеопле" навели да је Ким та која се понаша као "захтевна дива", што је она и демантовала, истичући да никада није тражила новац, нити никакве пројекте, а да је то што се о њој мисли да је нека врста диве "апсолутно смешно".

Изјава Ким да она и Сара нису никада биле пријатељице, Сару је веома погодила и како је изјавила "сломљено јој је срце". Ова изјава је "узнемирила" Паркерову, јер начин на који се она сећа њиховог заједничког искуства је потпуно другачији.

Прочитајте још: "Алексис је права змија": Пратили смо без даха шта раде глумци у ДИНАСТИЈИ, а ево где су сада!

Фото: Депозит

Кери је и одговором једном фану на Инстаграму показала да ће има Ким свима недостајати, а она је написала:

- И нама ће јако недостајати. Много је волимо и увек ће бити део нас, где год да одемо - написала је Сара која тумачи главну јунакињу Кери Бредшоу.

Управо ови разлози већ унапред остављају јак утисак да серија "Секс и град" неће доживети завидан успех, а нетрпељивости између глумица може резултирати урушавањем култног статуса какав има ова серија.

Фанови забринути: Хоће ли без Саманте бити секса?

Бројни обожаваоци сматрају да је Саманта један од најбољих ликова емисије и да је управо она дала посебан печат овој планетарно популарној серији. Чак су и критичари објаснили због чега је лик који је Ким играла био круцијалан за серију.

Прочитајте још: ДРАМА у Истанбулу: Лепа турска глумица открила да напушта снимање серије због болести

"Знам да је углавном памте по сексуалној слободи, али оно што сам највише волео код Саманте било је њено самопоуздање", "Њен лик је донео оно о чему су многи имали предрасуде, хоће ли уопште бити секса без Саманте у серији? Делује да не", само су неки од запажања критичара.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.