Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СЕРИЈА

Овај глумац ће играти лик Зорана Марјановића у серији ПЕВАЧИЦА? (ФОТО)

Почиње са снимањем серија ПЕВАЧИЦА

1596619115_zoran-marjanovic.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Серија инспирисана мистериозним убиством певачице Јелене Марјановић, ускоро почиње са снимањем. Главна улога певачице припала је Милици Павловић, док се о лику Јелениног супруга дуго разматрало.

Прочитајте још: Безусловна љубав: Славни глумац је желео да ОКОНЧА СВОЈ ЖИВОТ како би спасио брата

Редитељ серије Предраг Гага Антонијевић одлучио је да улогу Зорана Марјановића, додели нашем прослављеном глумцу Вуку Костићу, који према сазнањима и није био одушевљен понуђеном улогом, али је на крају пристао: - Гага Антонијевић, редитељ серије "Певачица", понудио је ову захтевну улогу Вуку Костићу из неколико разлога. Први и најважнији је то што је Вук један од најбољих младих глумаца и последњих година оставио је добар утисак у криминалистичким серијама, каква ће бити и ова - испричао извор близак продукцији која ће радити на пројекту и додао:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мој избор...ускоро нова колекција..типа 15 дана..#константинтеx

А пост схаред бy вук костиц (@вуккостицбадза) он

- Други и не мање важан разлог је то што је Гага видео физичку сличност између Костића и Зорана Маријановића. По конституцији су слични, као и по лику, па је убеђен да је, уз Милицу Павловић, направио одличан избор - рекао је извор. Вук Костић, није био одушевљен овом ролом, поготово што ће серија бити рађена по истинитом догађају, а истрага о убиству Јелене Маријановић још није окончана. Али након што је прочитао сценарио и увидео да постоје извесне корекције, решио је да прихвати улогу и донесе је на прави начин.

- Вук је имао милион питања и недоумица. Најпре због тога што ће играти човека за ког још није утврђено да ли је имао везе са убиством своје супруге или не. Питао је како да приступи улози, када се не зна да ли је Маријановић крив или невин - испричао је добро упућени извор и додао:

Прочитајте још: Снима се серија о убиству ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ, а главна улога припала ОВОЈ ПЕВАЧИЦИ

- Гага му је објаснио шта жели, као и како је он видео Зорана у целој тој причи, па је Костић пристао, али за вртоглав хонорар.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas