· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Александра ПРИЈОВИЋ прославља рођендан, а прва честитка стигла од колегинице са којом донедавно НИЈЕ ПРИЧАЛА (ФОТО)

Популарна певачица Александра Пријовић данас слави 26. рођендан.

1632325798_prijovic_16102019_0013.jpg
Фото: Ataimages

Популарна певачица Александра Пријовић, која поносно носи титулу Бренине снајке, данас прославља свој 26. рођендан. Тим поводом огласиле су се бројне познате личности и колеге, а прве честитке стигле су од атрактивне певачице Анастасије Ражнатовић.

Прочитајте још: АЈУРВЕДСКА техника стара 5.000 година: Дневни третман самоизлечења у 10 минута


Фото: InstagramScreenshot/aleksandraprijovic

- Срећан рођендан, љубави! Све што можеш да замислиш, а и више од тога да ти се оствари. Буди увек вољена и срећна - написала је Ражнатовићева уз неколико емотикона срца и испод неколико заједничких фотографија. 

Прочитајте још: Ово су фризуре које дају ВОЛУМЕН: Ако имате ТАНКУ КОСУ, ошишајте се ОВАКО (ФОТО)

Иначе, Цецина ћерка је прошле године медијима потврдила гласине да је између ње и Александре Пријовић дошло до неспоразума, па да су се удаљиле. Међутим, поново су у одличним односима након што су разјасниле недоумице међу њима и схватиле да је дошло до неспоразума.


Фото: InstagramScreenshot/aleksandraprijovic

Убрзо потом, Александри Пријовић на друштвеним мрежама стигле су и бројне друге честитке, а међу њима су биле и певачице Илда Шаулић и свекрва, славна Лепа Брена.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.