· · Komentari: 0
POZNATI

Aleksandra PRIJOVIĆ proslavlja rođendan, a prva čestitka stigla od koleginice sa kojom donedavno NIJE PRIČALA (FOTO)

Popularna pevačica Aleksandra Prijović danas slavi 26. rođendan.

1632325798_prijovic_16102019_0013.jpg
Foto: Ataimages

Popularna pevačica Aleksandra Prijović, koja ponosno nosi titulu Brenine snajke, danas proslavlja svoj 26. rođendan. Tim povodom oglasile su se brojne poznate ličnosti i kolege, a prve čestitke stigle su od atraktivne pevačice Anastasije Ražnatović.

Pročitajte još: AJURVEDSKA tehnika stara 5.000 godina: Dnevni tretman samoizlečenja u 10 minuta


Foto: InstagramScreenshot/aleksandraprijovic

- Srećan rođendan, ljubavi! Sve što možeš da zamisliš, a i više od toga da ti se ostvari. Budi uvek voljena i srećna - napisala je Ražnatovićeva uz nekoliko emotikona srca i ispod nekoliko zajedničkih fotografija. 

Pročitajte još: Ovo su frizure koje daju VOLUMEN: Ako imate TANKU KOSU, ošišajte se OVAKO (FOTO)

Inače, Cecina ćerka je prošle godine medijima potvrdila glasine da je između nje i Aleksandre Prijović došlo do nesporazuma, pa da su se udaljile. Međutim, ponovo su u odličnim odnosima nakon što su razjasnile nedoumice među njima i shvatile da je došlo do nesporazuma.


Foto: InstagramScreenshot/aleksandraprijovic

Ubrzo potom, Aleksandri Prijović na društvenim mrežama stigle su i brojne druge čestitke, a među njima su bile i pevačice Ilda Šaulić i svekrva, slavna Lepa Brena.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.