Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЕМИСИЈА ОД КОЈЕ СТРАХУЈУ ПОЗНАТИ СЕ ВРАЋА НА ТВ ПИНК: Нова сезона „Папараззо лова“ доноси ексклузивне приче и велика изненађења!

Гледајте вечерас нову сезону омиљене емисије о познатима.

1633436380_paparazzo-lov.png
фото: Промо
Oglas

Након летње паузе, вечерас у 22 часа почиње 13. сезона емисије „Папараззо лов“, која је једна од најдуговечнијих, али и најгледанијих емисија на ТВ Пинк. „Папараззо лов“ из године у годину успева да држи милионски аудиторијум уз не тако више мале екране, а шта је тајна оваквог успеха?

- Тајна је у увек актуелним извештајима са лица места, без улепшавања стварности. Ми раскринкавамо познате личности и они се не могу сакрити од наше камере - каже Ана Пендић, водитељка емисије и додаје:

фото: Промо

- Понекад успевају да дају гас и побегну, јер возе изузетно брзе аутомобиле. Али најчешће успевамо да уснимимо све оно што би они сакрили од јавности. И то је оно што публику привлачи да гледа овакав програм. Они знају да ће увек сазнати нешто ново и нешто интригантно. Често и шокантно. Неретко нешто што ће променити живот тих познатих личности када се то сазна.

Како би са сваком новом сезоном били актуелни и занимљиви, екипа „Папараззо лова“ стално уноси новине, па ће то случај бити и са 13. сезоном. Како најављује ауторски тим емисије, снимци ће у новој сезони бити динамичнији, а после десет година паузе, у емисију се враћају саговорници који ће коментарисати све оно што су камере најпознатијих папараца у Србији забележиле.

фото: Промо

Иако се емисија током летње паузе није емитовала, то не значи да је екипа „Папараззо лова“ одмарала, напротив, њихове камере су остале укључене и у стопу пратиле познате личности онда када су мислиле да их нико не снима. Знамо да сте нестрпљиви да сазнате које вас то приче очекују у новој сезоне, а водитељка Ана Пендић се потрудила да вас заинтригира.

- Током лета су настале ексклузивне приче које ћете гледати већ ове среде и у наредним недељама. Открићемо једну тајну везу. Разоткрити још један пар који је наводно раскинуо. Уснимили смо нове некретнине и нове аутомобиле многих познатих. Ту су наравно и ненадане свађе, саобраћајни прекршаји, незгоде на путу. Све оно што нисте могли да видите на другим местима. Јер ми смо свугде присутни - закључује водитељка емисије „Папараззо лов".

Судећи по оваквој најави, очекује вас још једна узбудљива сезона емисије од које страхују познати, зато не пропустите „Папараззо лов“, вечерас од 22 часа на ТВ Пинк!

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas