· · Komentari: 0

EMISIJA OD KOJE STRAHUJU POZNATI SE VRAĆA NA TV PINK: Nova sezona „Paparazzo lova“ donosi ekskluzivne priče i velika iznenađenja!

Gledajte večeras novu sezonu omiljene emisije o poznatima.

1633436380_paparazzo-lov.png
foto: Promo

Nakon letnje pauze, večeras u 22 časa počinje 13. sezona emisije „Paparazzo lov“, koja je jedna od najdugovečnijih, ali i najgledanijih emisija na TV Pink. „Paparazzo lov“ iz godine u godinu uspeva da drži milionski auditorijum uz ne tako više male ekrane, a šta je tajna ovakvog uspeha?

- Tajna je u uvek aktuelnim izveštajima sa lica mesta, bez ulepšavanja stvarnosti. Mi raskrinkavamo poznate ličnosti i oni se ne mogu sakriti od naše kamere - kaže Ana Pendić, voditeljka emisije i dodaje:

foto: Promo

- Ponekad uspevaju da daju gas i pobegnu, jer voze izuzetno brze automobile. Ali najčešće uspevamo da usnimimo sve ono što bi oni sakrili od javnosti. I to je ono što publiku privlači da gleda ovakav program. Oni znaju da će uvek saznati nešto novo i nešto intrigantno. Često i šokantno. Neretko nešto što će promeniti život tih poznatih ličnosti kada se to sazna.

Kako bi sa svakom novom sezonom bili aktuelni i zanimljivi, ekipa „Paparazzo lova“ stalno unosi novine, pa će to slučaj biti i sa 13. sezonom. Kako najavljuje autorski tim emisije, snimci će u novoj sezoni biti dinamičniji, a posle deset godina pauze, u emisiju se vraćaju sagovornici koji će komentarisati sve ono što su kamere najpoznatijih paparaca u Srbiji zabeležile.

foto: Promo

Iako se emisija tokom letnje pauze nije emitovala, to ne znači da je ekipa „Paparazzo lova“ odmarala, naprotiv, njihove kamere su ostale uključene i u stopu pratile poznate ličnosti onda kada su mislile da ih niko ne snima. Znamo da ste nestrpljivi da saznate koje vas to priče očekuju u novoj sezone, a voditeljka Ana Pendić se potrudila da vas zaintrigira.

- Tokom leta su nastale ekskluzivne priče koje ćete gledati već ove srede i u narednim nedeljama. Otkrićemo jednu tajnu vezu. Razotkriti još jedan par koji je navodno raskinuo. Usnimili smo nove nekretnine i nove automobile mnogih poznatih. Tu su naravno i nenadane svađe, saobraćajni prekršaji, nezgode na putu. Sve ono što niste mogli da vidite na drugim mestima. Jer mi smo svugde prisutni - zaključuje voditeljka emisije „Paparazzo lov".

Sudeći po ovakvoj najavi, očekuje vas još jedna uzbudljiva sezona emisije od koje strahuju poznati, zato ne propustite „Paparazzo lov“, večeras od 22 časa na TV Pink!

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.