Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОТРЕСНЕ ЖИВОТНЕ ПРИЧЕ И ТРАНСФОРМАЦИЈЕ КОЈЕ ВАС НЕЋЕ ОСТАВИТИ РАВНОДУШНИМ: Нова сезона „Тренутка из сна“ од данас сваке суботе у 13:30 на Пинку!

Тим стручњака на челу са Тијаном Чуровић наставља да мења живот онима којима је то најпотребније.

1638539096_Tijana-Curovic-Trenutak-iz-sna--2-.jpg
Фото: Јелена Симоновић
Oglas

Из креативне кухиње "Shadow production", познатој по најгледанијем и најхуманијем ТВ серијалу „Кућа од срца“ , стиже четврта сезона емисије ријалити карактера „Тренутак из сна“ која почиње са емитовањем данас и приказиваће се сваке суботе од 13:30 часова на ТВ Пинк!

„Тренутак из сна“ доноси вам снажне приче о људима који су корачали трновитом стазом живота. Њих судбина није штедела, што се одразило на њихово здравствено стање и физички изглед, а далекосежне последице немилих догађаја оставиле су болне ожиљке на души.

Фото:  Јелена Симоновић

Сада им се пружа јединствена прилика: да путем учешћа у емисији „Тренутак из сна“ промене свој живот. Врхунски стручњаци у области хирургије, стоматологије, дерматологије и многих других сфера, помоћи ће у остваривању њихових жеља, мењајући не само њихов изглед већ и унутарње стање и здравље. Враћајући им самопоуздање и вољу за животом, екипа емисије „Тренутак из сна“ постиже да снови учесника постану стварност.

Фото:  Јелена Симоновић

Ријалити форма емисије прати путовање сваког учесника који је кренуо путем трансформације. Око камере бележиће промене које они доживљавају током 14 дана. На том путовању учесници немају ниједан вид комуникације са својим ближњима како би процес преображаја текао неометано. Након две недеље, њихови најмилији моћи ће по први пут да виде њихов изглед и опште благостање које он доноси. Људи чије потресне исповести остављају без даха добијају својих пет минута и шансу да коначно досегну свој тренутак из сна.

Фото: Промо

Водитељка серијала „Тренутак из сна“ је позната глумица Тијана Чуровић, јунакиња многих ТВ серија, као и познато ТВ лице популарних емисија. И ове сезоне својим бескрајним шармом и харизмом, Тијана је ту да помогне и буде подршка учесницима и олакша им све оно што их очекује на путу ка остварењу њихових снова. Она ће са људима великог срца припремити посебна изненађења, која су осмишљена тако да осим физичког изгледа, побољшају и квалитет живота, тако да ниједног учесника неће оставити равнодушним.

Фото: Промо

Не пропусите нову, четврту сезону емисије „Тренутак из сна“ од данас, сваке суботе од 13:30 часова на ТВ Пинк!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas