Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Вести Б92

Иван Тешановић и Александра Станишић водитељски тандем: Вести Б92 у 16х и 23х биће још динамичније

Информативни тим Б92 добија још једно водитељско појачање – Ивана Тешановића, искусног новинара и репортера који је у оквиру компаније већ пуних четрнаест година.

1608795859_Untitled.jpg
Фото: Промо
Oglas

Гледаоци су имали прилику да га гледају у разним форматима Прве телевизије, у последње време и у оквиру спортске редакције, а од четвртка, 31. децембра Тешановић ће уз колегиницу Александру Станишић, бити главни презентер вести Б92 телевизије. “Ово је један велики изазов за мене. Што се тиче промена, нисам променио адресу, имам срећу да радим 14 година, а ово је пети или шести посао којим се бавим у оквиру једне фирме. Ако се водимо оним да човек треба да мења посао на сваке три године, ја сам имао срећу да нисам мењао фирму али јесам послове. Човек се учи док је жив и то је прави рецепт за успех, стално мораш да се усавршаваш и надограђујеш. Ово гледам као на изазов али и обавезу јер ми је указано поверење, да заједно са Александром унапредимо вести Б92 телевизије и да подигнемо на још виши ниво целокупну динамику презентовања најважнијих информација са светске и домаће сцене” каже водитељ и додаје: “Оно што ће ове вести издвојити у односу на друге јесте управо та динамика коју желимо да појачамо, и верујем да ће моје досадашње искуство у информативној редакцији значајно допринети том циљу. Александра и ја ћемо наизменично водити вести Б92 телевизије”.

Фото: Промо

Шармантна водитељка вести Б92 Александра Станишић важи већ за искусног професионалца и истиче да се радује појачању и сарадњи са искусним колегом: “Иван Тешановић поседује богато И драгоцено искуство и верујем да ће његова изузетна креативност дати посебан печат и допринети даљем унапређењу нашег информативног програма. Мој нови колега је неко ко одлично познаје свој посао и познат је јавности. Та допуна ће бити права ствар. Поставили смо још више циљеве, да даље развијамо овај сегмент програма који одликују кредибилитет, квалитет, брзина и поузданост информација”. 

Фото: Промо

Лепа водитељка истиче да и поред значајног искуства увек постоји одређена доза узбуђења и изазова за све који воде програм уживо, нарочито информативни сегмент. “Постоји та доза адреналина када откуца 16 часова или 23 сата када се емитују Вести Б92. Увек постоји изазов јер се констатно упознајемо са новим ситуацијама, врло је динамично, уживо смо у програму и без обзира на бројне емоције које се јављају у односу на вести које саопштавамо, трудимо се  да гледаоцима професионално и на прави начин пренесемо информацију која је обележила дан”, каже Александра и додаје: “Термин вести у 16 часова препознатљив је као прави извор информација у дану, док се термин у 23 сата показао као најсвеобухватнији преглед вести дана. Гледаоцима поручујем да нас и даље верно прате, а ми ћемо се потрудити да оправдамо поверње које нам указују све ове године”.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas