Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РЕД ТВ

ЊИХ ДВОЈЕ СИГУРНО НИСТЕ ОЧЕКИВАЛИ НА ИСТОМ МЕСТУ У ИСТО ВРЕМЕ: Ђус и Мама Џехва сутра у “Устанку“ на РЕД ТВ-у!

Петак је савршен дан, ако нисте највећи ранораниоци, да га започнете баш са њима!

1604594009_pjimage.jpg
Фото: Промо
Oglas

Филип Ђукић и Стефан Милошевић Панда – двојац који сада већ добро познајете, популарне емисије “Устанак“ на РЕД ТВ-у, и овог пута за вас је спремио јутро какво нисте тражили, али сте свесни да вам је преко потребно.

Кад одспавате, добро се одморите и устанете, на РЕД ТВ-у у “Устанку” са Филипом и Пандом имате прилику да видите разне занимљиве госте, где ће их дотични терати да изађу из своје зоне комфора и раде разне глупости, али и да причају о стварима које су неочекиване и интересантне.

Фото: Промо

Овог петка у “Устанку” ови несвакидашњи момци угостиће Ивана Ивановића Ђуса и Гордану Џехверовић.

Ђус је момак који је од малена знао да је музика његов животни пут. Од тринаесте године почео је да се активно интересује за реп и хип-хоп, да би први албум издао 1998. године, када је био члан групе Фулл Моон. Од 2002. године његова соло каријера кренула је узлазним путем и тим потезом се осигурао да данас чврсто стоји на високој позицији домаћих хип-хоп извођача. Познат је и по многобројним скандалима, неконвенционалном изгледу и понашању, учествовању у ријалитију, као и сарадњи са народњацима. Аутентичан и непоновљив, бритког језика, Ђус домаћој јавности од свог појављивања, па до данас није ни у једном моменту смањио радозналост како за музиком коју прави, тако и за својом појавом.

Фото: Промо

Гордана Џехверовић, у народу од милоште звану и знану као Мама Џехва, познајемо првенствено као мајку младе, популарне певачице Теодоре Џехверовић. Обе су учествовале у најгледанијем ријалитију на нашем простору “Задруга 1” и својим појављивањем освојиле симпатије милионске публике. Гордану памтимо као строгу, а правичну – жену која својим искуством може доста да допринесе, а опет је барабар са младима. Мама Џехва је сада надзорница имања у “Задрузи 4”, где организује послове, проверава чистоћу..неки би рекли и постројава Задругаре, али то је на вама да одлучите, јер како смо већ споменули – Гоца нам је строга, а правична!

Фото: Промо

Какав избор гостију...како сад Мама Џехва и Ђус!? Врло лако, када су домаћини момчине попут Филипа и Панде који и у неспојивом нађу спојиву нит и од свега могу да направе невиђену забаву! Ова браћа нерођена, са Ђусом и Гоцом са дозом и претеране спонтаности и неочекиваних момената, полемисаће о стварима које су актуелне, које су њима занимљиве – а кладе се да су и вама, и играће, као и увек, на карту спонтаности која се код овог тандема увек показала као добитна ствар! Верујемо да ће овај “Устанак” запалити интернет и да ћете, ако се не успавате – први видети зашто ће делови ове емисије сигурно бити вирални. Шушка се да ће Филип и Панда своје госте намамити на “слепи доручак”, али нисмо ни сигурни да ли је то трач или истина, а верујемо да смо вас већ довољно заинтригирали да сутра од 11 часова будете уз РЕД ТВ и видите о чему се ту заправо ради. Неочекивани спој оваквих гостију несумњамо да ће обрнути студио натрашке и дићи невиђену прашину, да ни ми сами не знамо како ће Филип и Панда моћи после да почисте студио.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas