Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
серија

НАКОН САЗНАЊА ДА ЈОЈ БРАНКО НИЈЕ ОТАЦ, АНАСТАСИЈА УЦЕЊУЈЕ АЛЕКСАНДРУ, ПА ДОЖИВЉАВАЈУ УДЕС! Нова епизода “Династије” вечерас у 21:00 на Пинку!

Узбудљива прича о турбулентном животу породице Кадић наставља се и вечеас од 21 час на ТВ Пинк у новој епизоди “Династије” која носи назив “Забава”.

1636988719_Dinastija-ep30-15.11--7-.png
Фото: РТВ Пинк принтсцреен
Oglas

Бранко и даље крије да је прогледао како би открио Војинове намере и тестирао Кристинину верност.. Кристина је незодовољна због самовољног и расипничког понашање своје сестричине Ана Марије.

Анастасија, у поодмаклој трудноћи, упркос противљењу Бранка и Кристине, планира да организује прославу венчања Стефана и Ана Марије у вили, а на изненађење свих, Александра је подржава. Незадовољан Стефановим избором супруге и професије возача ауто – трка, Бранко жели да усвоји свог зета Огњена. Војин Константиновић има Александрину подршку да то спречи, а њихова емотивна веза постаје све озбиљнија.

Кристина пристаје да помогне Анастасији у припреми забаве. Покушава да упристоји Ана Марију за ту прилику. Ипак, сестричина не слуша њене савете. На забави се појави вулгарно одевена, а понашање јој је неприкладно за угледно друштво у ком се нашла. Када је Анастасија оптужи за крађу огрлице, Ана Марија јој злобно открива да Бранко није њен отац, због чега је Анастасија очајна. 

Доктор Никола Тошковић прихвата да прискочи у помоћ колеги неурихирургу у хитном случају и тако се враћа старој профестији, коју је напустио због смрти пацијента. Анастасија тражи утеху у његовом загрљају када их Огњен затекне. Она жели развод, али Никола је моли да буде стрпљива.

Кристина дефинитивно ставља тачку на аферу са доктором и мири се са Бранком.

Након журке, Анастасија одвлачи Александру у ауто и уцењује је да ће у саобраћајној несрећи убити и њу и себе и бебу, ако не призна ко јој је отац. Анастасија губи контролу над возилом и доживљавају судар.

Шта ће се догодити са Анастасијом и Александром након удеса, да ли ће Бранко истрајати у својој одлуци да усвоји Огњена и да ли ће скандал на прослави пореметити Ана Маријин И Стефанов однос, сазнаћете у новој епизоди “Династије”, вечерас у 21 час на ТВ Пинк!

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas