Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТВ Пинк

НОВИ РЕКОРДНИ РЕЗУЛТАТИ ГЛЕДАНОСТИ! ТВ Пинк је неприкосновени лидер у информативном, забавном, серијском и ријалити програму! Апсолутно најгледанија телевизија у Србији!

Са 20 одсто телевизијског аудиторијума, телевизија Пинк је у тоталу била неприкосновено најгледанија телевизија у Србији, те скоро дупло гледанија у односу на другопласираног комерцијалног емитера.

1637247579_pink-logo--2-.png
Фото: промо
Oglas

Након фантастичних резултата које је ТВ Пинк остварила у претходном периоду, ружичаста телевизија наставља да обара рекорде гледаности. Јучерашњи дан памтићемо по рекордним резултатима које је остварила ТВ Пинк: апсолутно најгледнија телевизија у Србији не само у односу на остале комерцијалне емитере, већ и у односу на Јавни сервис Србије.

Званични подаци агенције за мерење ТВ гледаности „Ниелсен Аудиенце Меасуремент“ говоре да је ТВ Пинк током претходног дана била далеко испред било које комерцијалне ТВ станице, али и гледанија од Јавног сервиса Србије.

Фото: промо

Са 20 одсто телевизијског аудиторијума, телевизија Пинк је у тоталу била неприкосновено најгледанија телевизија у Србији, те скоро дупло гледанија у односу на другопласираног комерцијалног емитера. Када говоримо о категорији женске публике, разлика у односу на остале телевизије је драстична – са 24 одсто женског аудиторијума, телевизија Пинк је била дупло гледанија од Јавног сервиса Србије, али и другопласиране комерцијалне телевизије, док је у категорији женске публике старости од 18 до 49 година са 21 одсто аудиторијума била више него троструко гледанија од Јавног сервиса. Убедљиву предност у односу на све емитере, телевизија Пинк остварила је и у категорији гледалаца старости од 18 до 49 година, међу публиком са територије Београда, као и међу урбаном популацијом.

Телевизија Пинк је током јучерашњег дана била неприкосновени лидер у информативном програму – централну информативну емисију „Национални дневник“ пратило је више од 1.000.000 гледалаца. Уз „Национални дневник у 10“ и „Поподневни дневник“ било је 22 одсто телевизијског аудиторијума, док је уз „Национални дневник у 13“ било 24 одсто телевизијског аудиторијума. У дану иза нас, јутарњи програм ТВ Пинк „Ново јутро“ је са 21 одсто телевизијског аудиторијума био најгледанији јутарњи програм у Србији.

Милионски аудиторијум био је уз забавни програм ТВ Пинк. Тако је емисија од које стрепе познати „Папараззо лов“ ушла у топ 10 најгледанијих емисија у дану, са 24 одсто телевизијског аудиторијума. Велики успех остварила је и емисија „ДНК“ уз коју је било 24 одсто телевизијског аудиторијума и чак 31 одсто женске публике. „Папараззо лов“ и „ДНК“ нашле су се у топ пет најгледанијих емисиија свих ТВ станица роком јучерашњег дана у циљној групи гледалаца старости од 18 до 49 година. 

Титулу најгледаније серије иностране продукције на свим телевизијама у Србији носи „Заклетва“, која је заузела 5. позицију на листи најгледанијих ТВ формата, док се на седмој позицији налази „Фатална љубав“. Поред иностраног програма, и домаћи серијски програм остварио је успех – високобуџетну адаптацију најгледаније сапунице свих времена „Династија“ пратило је 17 одсто женске публике.

Најгледанији ријалити на Балкану „Задруга 5” и даље привлачи све већу пажњу публике, па су милионски фанови и овог викенда били уз свако уживо укључење у Белу кућу, а вечерња емисија „Задруга 5: Питања гледалаца“ остварила је незапамћене резултате са чак 33 одсто телевизијског аудиторијума и невероватних 42 одсто женског аудиторијума.

Хвала вам на указаном поверењу и позивамо вас да останете уз ТВ Пинк, као што сте то чинили претходних 27 година.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas