Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУЖНО

Осећа сву њену бол: Принц Хари у интервјуу са Опром емотивним речима испољио емоције везане за мајку Дајану

У кратком, али ефикасном прегледу предстојећег интервјуа принца Харија и Меган Маркл са Опром, војвода од Сасекса поверио се како не може да замисли са чиме се све борила његова мајка.

1614698132_fgs.png
Фото: Принтсцреен / YоуТубе / Аццесс
Oglas

Принц Хари био је изузетно близак са покојном мајком принцезом Дајаном, и наставља да преноси њено наслеђе на све могуће начине. Откако се повукао из краљевске породице, заједно са његовом супругом Меган, видимо њихову безбрижнију страну, слично као што је било са Дајаном пре њене преране смрти. Штавише, војвода и војвоткиња од Сасекса недавно су испричали своју исповест за интимни интервју са Опром, где ниједна тема није била забрањена.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон је права краљица стила: Понела исти сако два пута и показала да је велика љубитељка модног рециклирања (ФОТО)

У кратком, али ефикасном прегледу који нам показује шта можемо очекивати од Опре са Мегхан и Харијем: Види се како Хари искрено разговара о томе како је његова мама сама пролазила тешка времена.

- Знате, заиста ми је лакнуло и срећан сам што седим овде и разговарам са вама, са својом женом крај себе - поверио се емотивни Хари трудној Меган која га је подржавала.... јер не могу да замислим како је морало бити кад је она сама прошла овај процес, свих тих година, јер је то било невероватно тешко за нас двоје, али били смо заједно - додао је Хари, на шта се Меган свесрдно сложила.

Прочитајте још: Још једна принова у породици Алека Болдавина: Глумац добио седмо дете (ФОТО)

Такође, Хари је пре неки дан дао и своје виђење филма "Круна", рекавши да се радња заснива на истинитој причи, али не потпуно, даје оквирну причу какав је то начин живота, какав притисак имају чланови краљевске породице и колико се дужности имају које се стављају изнад породице. 

      Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas