· · Коментари: 0

“Радна акција са Тамаром” - Од вечерас, сваког уторка у 22х на ТВ Прва

Ова емисија већ дуги низ година има своју многобројну публику која ће од вечерас, сваког уторка у 22х гледати нове епизоде на Првој телевизији.

1631528504_724.jpg
фото: Прва ТВ

Позната водитељка Тамара Грујић и Прва телевизија настављају заједно са најлепшим радним акцијама којима ће обрадовати многе породице чије се домови трансформишу у не само боља већ и сигурнија места за живот. Ова емисија већ дуги низ година има своју многобројну публику која ће од вечерас, сваког уторка у 22х гледати нове епизоде на Првој телевизији. 

Екипа “Радне акције” на челу са Тамаром помаже социјално угроженим породицама да боље и лепше живе. Ипак, свака нова епизода носи јединствену енергију, људи је гледају у даху и саосећају са њеним учесницима. Тамару је публика заволела не само због тога што помаже људима већ и зато што у посао улаже целу себе. Она свој посао ради срцем, а почела га је управо на Првој телевизији. 

За нове епизоде каже да ће бити најемотивније до сада: “Старе епизоде Радне акције су се снимале у околини Београда, а онда смо ми у сопственој продукцији отишли корак даље и почели смо да идемо по целој Србији. Зато ми је баш драго да се баш са овом сезоном враћамо на Прву, јер је по мишљењу целе екипе баш ова сезона најбоља до сада. Разлог за то лежи у чињеници да смо нове епизоде снимали у енклавама, на Косову и Метохији. Људи углавном никада нису били на Косову, а нарочито не јужно од Ибра. Због тога је све што је везано за нову сезону заиста ексклузивно. Људи ће заправо по први пут видети какав је живот у енклавама. Покушали смо да покажемо шта све постоји на Косову, да то нису само цркве и манастири. Пренећемо гледаоцима како људи живе, какав однос имају са припадницима других нација. Срушићемо бројне табуе, а мислим и да ће због места на ком се налазимо ово бити и најемотивије епизоде до сада”.

Публику је одувек занимало како тече процес снимања и како заправо све изгледа иза камере те нам је Тамара открила шта им је највећи изазов током рада: “Мајстори раде сваки дан од седам до седам, пола осам увече. Први дан је отварање градилишта, скидамо прозоре, кров, тражимо воду и крећемо у неке грубе грађевинске радове. Други и трећи дан обично раде гипс, тада ми са породицом одемо најчешће на излет. Четврти дан се стављају подови и кречи се, кад испратимо то, пети дан се доноси намештај, стављамо декорацију, чистимо кућу. Тада обично имамо и неке госте који су нам помогали током радова. Шести дан је усељење. Ово је само део који се тиче грађевинских радова, а велики проблем знају да нам буду излети јер много зависимо од временске прогнозе, стално гледамо у небо. Некад у два дана снимимо све излете, када је лоше време, а кад је лепо онда стварно у томе уживамо”.

Колико год да је тема сваке емисије слична, Тамара истиче да им је циљ да представе место у којем се налазе и занимљиве људе, да промовишу неке лепе вредности, солидарност, љубав, емпатију. Ипак, каже да је свака породица нова, па је због тога и свака епизода оригинална. 

Многи су се питали да ли је шармантна водитељка успела да научи И неки занат токо десет година снимања ове емисије: “ Научила сам једну важну ствар, а то је да оно што не знам да радим то и не треба да радим. Имам одличну екипу мајстора, која одлично зна свој посао, па кад нешто затреба они дођу и среде то. Ја знам процес, кад не бих имала њих знала бих да ли ме неки мајстори “лерају”, “фортају”, тачно знам како тече процес свих грађевинских радова, посебно у стану. И нама сад кад долази друга екипа мајстора ја тачно знам, само се погледам са колегом и одмах кажем - ове ћемо морати мало да потерамо или да тражимо друге али сад сама нешто да радим, то слабо. Могу евентуално да кречим, а остало не, то су ипак мушки радови” искрено одговара водитељка.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.