Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
емисије

ВРТОГЛАВИ УСПЕХ МАГАЗИНА ИН! Сања Маринковић слави ЈУБИЛАРНИХ 20 ГОДИНА ЕМИТОВАЊА ВАШЕ ОМИЉЕНЕ ЕМИСИЈЕ!

Ауторка и водитељка у ексклузивном интервјуу открила тајну успеха и детаље који нас очекују у новој сезони!

1630573390_Sanja-Marinkovic--1-.jpg
Фото: промо
Oglas

Чувена водитељка ТВ Пинк и ауторка култне емисије „Магазин Ин“, Сања Маринковић, прославља 20 година емитовања своје ауторске емисије, за коју је резервисано готово свако суботње послеподне у домовима широм региона. Оваквим вртоглавим успехом не може да се похвали сваки новинар, а Сања Маринковић открила је шта гледаоце очекује у новој сезони која почиње са емитовањем у суботу 11. септембра у 17 часова. 

Волим свој посао и верујем да љубав не бледи када се године заброје, као и у мом случају, када је реч о послу који радим и публици којој сам захвална, што својом пажњом вреднује моју труд више од две деценије. „Магазин Ин“ ће и даље бити причаоница у којој ћу са својим гостима разговарати о темама које чине живот, али  “без филтера” , искрено, поучно, инспиративно, духовито. Освежићемо сценографију новим ведрим бојама, а садржај ћемо обогатити новим концептом, када је реч о разговору у студију – рекла је Сања.

Фото: промо

Како би сваке сезоне била иновативна и оправдала поверење милионског аудиторијума, Сања помно прати светске трендове и имплементира их у своју ауторску емисију. 

Трудим се да сваке сезоне истражим све трендове које уводе светски ТВ канали када је реч о форми емисије коју ја радим. Са својим ауторским тимом проверавам колико је публика стрпљива, какав садржај јој држи пажњу, шта их весели или интригира – каже Сања и додаје да ће и у овој сезони бити актуелна тема мушко-женских односа:

Сваке сезоне волим да нагласим да смо ми срећни или не у зависности колико љубави имамо у животу, а моја емисија говори о томе.

Током 25 година дуге каријере, Сања се сусретала и са критикама, али каже да је ипак највећи критичар сама себи.

Фото: промо

Када нису имали шта да ми замере, многи су критиковали мој стил, фризуру, боју гласа, осмех, погрешно тумачили моје ставове, објаве на друштвеним мрежама тумачили као мој лош став, не размишљајући да све што поставим је за неко или нечије добро, као мотивација, инспирација или лекција која нас учи или опомиње. Верујте ми да нема тог критичара као што сам ја била сама себи, али сам зато свесна својих ограничења, грешака и слабости. То је и апел за снагу која је потребна да бисте се бавили овим послом, за неговање осетљивости, али и за одржавање смисла када је велики део вашег живота под лупом јавности.

И у јубиларној 20. години емитовања, очекују вас смех, сузе, емотивне исповести и признања познатих личности, зато останите уз „Магазин Ин“ од 11. септембра, сваке суботе у 17 часова на ТВ Пинк.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas