Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

„25 година ми недостајеш, Ђани“ - Донатела Версаће обележава годишњицу свирепог убиства њеног брата

Донатела Версаће је поделила на инстаграму заједничку слику са својим братом Ђанијем, одајући му почаст након 25 година од убиства овог познатог креатора испред његове виле у Мајамију

1657901383_kkkdsvkdkv.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/НЕТ-А-ПОРТЕР
Oglas

Донатела Версаће се још увек мучи због смрти свог брата Ђанија Версаћеа. Донатела је 15. јула обележила 25. годишњицу његове смрти, поделивши на друштвеним мрежама доста Ђанијевих фотографија из прошлости, укључујући црно-белу слику себе са њим.

Прочитајте још: Зендаја више НИКАД НЕЋЕ КУВАТИ након што ју је повреда у кухињи довела до 5 ШАВОВА (ФОТО)

„25 година ми недостајеш, Ђани“, написала је она на Инстаграму . "Сваког дана, волела бих да си још увек овде."

Дана 15. јула 1997. године, Ђани је убијен испред његове виле у Мајами Бичу од стране серијског убице Ендру Кјунанана након јутарње шетње, где је отишао да купи италијанске новине у локалном кафићу. Имао је 50 година. 

Само неколико дана пре његовог убиства, оснивач Версаће бренда био је у Паризу, дебитујући нову колекцију.

Ђанијев партнер,  Антонио Д'Амико, чуо је пуцње и истрчао напоље. „Срце ми је једноставно престало куцати“, рекао је за Дејтлајн  2017. године, говорећи о убиству по први пут. „Дакле, истрчао сам и онда сам видео Ђанија како лежи на степеницама у крви.

Након што су сазнали за Ђанијеву смрт , Донатела и њихов брат  Санто Версаце су одмах отпутовали из свог модног штаба у Милану у Мајами. Двадесет година након његове смрти, размишљала је о његовом убиству.

„Када је мој брат убијен, имала сам очи целог света упрте у мене и 99 одсто њих је мислило да нећу успети“, рекла је Донатела за Гардијан  2017. „А можда сам и ја мислила исто. Мој брат је био краљ, и цео мој свет се срушио око мене."

Након Ђанијеве смрти, Донатела је преузела модну империју — коју су носиле Наоми Кембел, Мадона, Регина Кинг, Ен Хатавеј и Елтон Џон — и постала главни дизајнер и потпредседник Версаће групе.

Донатела је 2017. посветила Версаћеову пролећну линију за 2018. свом покојном брату, рекавши у то време за Вог  да је за то требало две деценије јер је било „превише болно размишљати о томе раније. Прошло је двадесет година и била сам спремна“.

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas